Wat info over mij

Daisy-3

Hallo

Ik ben een vrouw van 42 jaar, ik ben getrouwd sedert 23 jaar en ik heb 2 dochters van 23 en 21 jaar. Er is darmkanker ontdekt op 17 december 2012 en in maart 2013 had ik een zware operatie in het UZ in Gent, voor de operatie nog chemo en stralen gekregen om de kanker te verkleinen en na de operatie opnieuw chemo. Ik heb ook een stoma en ik blijf nog steeds chemo krijgen om de 14 dagen omdat ze bolletjes ontdekt hebben in mijn longen !!!!! Waarschijnlijk metastasen maar ik heb op 15 oktober een pets scan waar ze meer zullen zien.  Veel mensen vragen nieuws over mij en met deze blog wil ik wat meer vertellen over mijn dagen. Ik hoop op veel reacties van mensen en ook van mensen die ook kanker hebben momenteel en die er tegen vechten, het maak niet uit welke kanker je juist heb of je jong of oud ben of een vrouw of een man ben. Ik wil gewoon even verhalen horen van mensen die hetzelfde meemaken als ik en die op een dag het slecht nieuws krijgen en dat hun leven dan voor altijd zal veranderen. Dus schrijf maar, mail maar.

daisymessiaen1901@hotmail.com

of via deze blog

http://www.daisymijnverhaal.be

Veel groeten en hopelijk veel reacties

Daisy-02

 

5 reacties

 1. Hedwig Rommelaere zegt:

  Hallo Daisy ,
  Door te zoeken en googlen over darmkanker ben ik bij jou terecht gekomen .
  eind jan 2015 kreeg ik diagnose dat ik darmkanker heb ben direkt geopereerd gezwel was nog maar 4 cm doormeter . dan moest ik 12 chemo sessies ondergaan ga volgende week nr6 starten om de week
  ik was en ben nog steeds positief toch is het voor mij steeds een domper om dinsdag binnen te gaan en te moeten ondergaan , ik ben er zo slecht van
  ik hoop van harte dat ik na 12 keer het einde in zicht heb
  ik heb zoveel respect voor de mensen die dit alles en meer nog moeten ondergaan
  veel sterkte en kop op de moed erin houden
  groetjes
  lotgenoot

 2. Moerman Ann zegt:

  Avastine heb je dit ook nog gehad heeft dit veel bijwerkingen en wat doet het met je lichaam. Levensverlengend of wat? Zie bij mijn man
  Ma vreselijke bijwerkingen,is natuurlijk veel.ouder.

  Groetjes

 3. Ilse zegt:

  Lieve zus en lezers van deze blog,

  Kanker is een verschrikkelijke ziekte, in welke vorm ze zich ook mag manifesteren! Als we geconfronteerd worden met de ziekte van veraf proberen we ons soms in te beelden hoe het is, en hoe we zouden reageren. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er tot op heden nog geen flauw benul van heb, maar sedert het mijn zus overkomen is, is mijn kijk op ‘kanker’ verandert. Het is nog steeds een verschrikkelijke ziekte, maar het brengt zoveel meer met zich mee. het verandert alle aspecten van het leven. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is van iemand met kanker te omringen op alle gebied. Proberen de pijn te verzachten, proberen de gedachten te verzetten, proberen er gewoonweg te zijn, zonder meer. Kleine gebaren krijgen een grote betekenis als je zoiets meemaakt! Ik schrijf dit om te laten weten aan mijn zus dat ik er altijd zal zijn voor haar, wat er ook gebeuren mag en ook in de hoop dat mensen die dit lezen beseffen dat ze altijd iets kunnen betekenen voor een naaste die ziek is.
  Veel liefs,

  • Hedwig Rommelaere zegt:

   mooi gezegd , en ja inderdaad zolang je er niet mee in gesleurd wordt besef je niet hoe rijk je bent als je gezond bent
   ik heb jan 2015 slechte diagnose te horen gekregen darmkanker en ik dacht ik waarom ik en ja de mensen rondom worden mee gesleurd in rollercoaster
   waar ik chemo krijg hangt een gezegd
   ” mensen hebben veel wensen ”
   zieke mensen hebben er maar één
   GENEZEN , en ja dat is waar , ik denk anders en geniet van kleine dingen rondom mij
   mooi dat je jou zus zo steunt zal haar goed doen
   veel sterkte en geniet iedere dag van kleine dingen

Geef een reactie