Een beetje teleurgesteld !

Hallo iedereen,

Ik ben dus een beetje teleurgesteld. Ik had woensdag mijn 3de toediening van de nieuwe chemo en mijn CEA was gestegen van 61. “Niet om in paniek te geraken”, zeiden mijn oncoloog en mijn huisarts. Omdat het door een ander labo gedaan geweest was, is er soms wat verschil, zowel in hoog als in laag maar toch voelde ik mij er niet goed bij.

Ik heb dus gevraagd aan mijn oncoloog in Brussel om de chemo weer iedere week te krijgen, weer zonder rustpauze voor de zekerheid. Ik was zo blij met die rustpauze voor volgende week! We hebben zelfs een weekendje geboekt in mijn favoriet hôtel waar ik 2 welness behandelingen zal doen (zie link). Hopelijk kan dat doorgaan.

Wij gaan nu ook eventjes gaan genieten in een winkelcentrum hier in de buurt voor een koffie en een mikado pannenkoek, hmmmm. Ik wilde dat al zo lang om nog eens gaan winkelen. Ik heb zelfs 5 pakketjes op internet besteld dat ik mag gaan afhalen. Dus ben benieuwd. Ik doe nu veel aankopen via internet en laat die dan thuis leveren of in de winkel zelf. Dat ik mijn laatste “hobby” die wel duur is, maar ik zoek altijd de leukste promoties en dan ben ik blij.

Ziezo, dus volgende week woensdag weer chemo …… beurk

Tot later en prettig weekend iedereen,

Daisy

4 reacties

  1. Decock Caroline zegt:

    Lieve Daisy,hopelijk heb je genoten van jouw weekendje,het zag er alleszins veelbelovend uit!Het is niet gemakkelijk om elke dag met dezelfde moed er tegenaan te gaan,maar geniet met volle teugen,als je kan.Elke nieuwe dag is altijd de moeite waard!
    Veel liefs,Caroline

Geef een reactie