Slecht nieuws !

Hallo iedereen,

Ik zal eerst met dat beginnen. Gisteren was het mijn verjaardag. Ik ben 46 jaar geweest en ik zit in mijn 5de jaar dat ik vecht tegen deze stooommmme kanker !!!! Ik heb 4 mooie boeketjes bloemetjes gekregen en ook morgen vertrekken we voor 3 dagen naar Londen !!!! youpieeee. Genieten zal ik zeker doen, we nemen de Eurostar en de eerste avond gaan we naar de spektakel Mama Mia kijken, dat zal super zijn, ik wilde hem ooit eens zien en de tweede avond, gaan we met de boot op de Tamise voor 3 uren gaan varen met eten en jazz concert. Dus spannend allemaal !!!

Nu het slechte nieuws, ik wist wel dat het ooit ging komen maar t’is toch moeilijk als je die woorden hoort !!! We zijn dus woensdag naar het uz brussel geweest voor mijn 5de toediening van mijn chemo maar toen ik bij de oncoloog binnen was, zei hij dat mijn CEA op meer dan 600 staat en dat het geen zin meer heeft om die chemo te geven !!!!! Ik heb ze ook niet gekregen maar het slechtste is dat ik ‘uitbehandeld’ ben !!! dat was even slikken hoor !!! voorlopig hebben ze niets meer om mij te geven. Maaaaarrrr ik laat mij nu nog niet gaan. Ik heb al een afspraak volgende week vrijdag in Rijsel om te kijken als ik daar de chemotherapie ‘Lonsurf’ kan krijgen. Je kan het overal in Europa krijgen maar niet in Belgie, weer niet raar hé ! Dus ik hoop dat ik met die chemo in Rijsel kan beginnen. Ik moet toch, voor dat ik een nieuwe therapie kan beginnen, 3 weken zonder enige therapie blijven dus zal ik in die 3 weken zoeken naar een ander behandeling. Ik zal ook naar het ziekenhuis gaan ‘Institut Jules Bordet’ die alleen kankerpatienten behandelt. Ik heb daar een afspraak misschien volgende week al en ik heb ook al contact genomen met een ziekenhuis in Nederland om daar te horen wat ze hebben.

Ze hebben ook een ct scan genomen woensdag van mijn longen en de vorige was in september en de metastasen zijn gegroeid maar niet echt veel. En we weten niet waarom ik zo kortademig ben, omdat er geen metastase volgens mijn oncoloog zijn die tegen iets duwen. Dinsdag heb ik een afspraak met mijn longarts en ik zal het aan hem eens vragen. Volgens mijn oncoloog moet ik meer stappen voor mijn longen open te zetten. Ik lig bijna heel de dag neer omdat ik kortademig ben en nu probeer ik enkele keren in de dag een stukje in mijn living rond te lopen. We zien wel wat dit zal geven !

Ik ben wel blij dat ik 3 weken geen chemo heb maar het zullen 3 weken zijn met veel afspraken en weer veel dossieren opmaken voor mijn mutualiteit. Zeker als ik mij in het buitenland laat behandelen.

Dus voorlopig geef ik het nog niet op ! maar ik hoop toch dat er toch iets uitkomt anders gaan we richting ‘euthanasie’ !!!!

Ziezo voor het nieuws, ik laat jullie meer weten als ik iets meer weet !!!!

Groetjes

Daisy

2 reacties

  1. Elly zegt:

    Lieve Daisy, zo strijdbaar en vol goede moed, hou vast en laat voor eerst nog niet los!
    Geniet van de mooie momenten, de herinneringen die je maakt…ook ik zal mijn best blijven doen! Sinds gisteren weer thuis van een zon vakantie in Fuertevontura,met mijn hele gezin en schoonfamilie. Het was geweldig! Zal eens googelen op Longsurf, had er ook al eens over gehoord! Lieve groetjes!

Geef een reactie