Nieuws uit Brussel

Hallo iedereen,

Ik ben dus woensdag naar het UZ Brussel geweest voor mijn 4de toediening, maar ik wist als mijn CEA weer veel gestegen zou zijn, dat we iets anders moeten zoeken omdat die chemo dan niet werkt. In Brussel weten ze mijn CEA pas ‘s avonds op woensdag, dus ging ik toch de chemo krijgen maar nog niet wetende dat ze werkte. Dus heb ik de dinsdag door mijn huisarts mijn CEA laten onderzoeken ennnnn hij was met 45 gedaald dus super !!!!

Toen ik woensdag bij mijn oncoloog was en hem dat zei, was hij ook blij. Het is dus een teken dat de chemo begint te werken. En hij heeft beslist om de chemo nog 2 weken achter elkaar te geven ipv van om de 2 weken. Dus volgende week nog chemo en de week nadien nog eens en dan pas na 3 weken een ct-scan doen om te zien hoe het nu is met mij. En dan is het normaal dezelfde chemo maar om de 2 weken met misschien nog iets bij van een studie. Maar voor dat is er echt nog geen zekerheid dat ik mag meedoen.
In mijn bloed is er ook een soort kankerwaarde voor de longen en dat is ook met bijna de helft gedaald en dat is ook een goed teken maar ik weet de naam niet meer van die kankerwaarde, misschien DHA ? Als iemand het weet, mag hij het altijd laten weten door een berichtje te laten.

Ik ben super blij met het goede nieuws.

De volgende blog zal zijn na mijn ct-scan zijn denk ik. We gaan dan moeten beslissen wat we doen met die metastase in mijn bijnier en ik denk dat ik weer een metastase heb in mijn hersenen. Ik zeg weer rare dingen, praat tegen mezelf, vraag iets aan mijn man die totaal niets wil zeggen, ik droom en ik hoor mij dan luid praten tegen de persoon in mijn droom ….. ik kan zo nog dingen zeggen die niet normaal zijn vind ik …. maar ja, de vorige keer was de metastase te behandelen dus ik hoop, als ik er weer één heb dat ze ook kan bestraald worden.

Ik heb ook nog altijd mijn zuurstof 24/24.

Ziezo, tot later

Daisy

6 reacties

  1. Mieke Claus zegt:

    Blij te horen dat je positief nieuws hebt gekregen. Ik duim voor jou dat het positief blijft evolueren. Blijven volhouden
    Tot later , grtjs Mieke x

  2. Lily zegt:

    Dat is toch wel een goed teken hé ! Ik ben er heel blij om , de aanhouder wint hé Daisy! tot binnenkort, dan kom ik nog eens langs
    groetjes , Lily

Geef een reactie