Gewoon wat nieuws

Hallo iedereen,
 
We zijn dus ondertussen van chemo veranderd. Deze dat ik niet wilde, maar ja, als het moet…
 
Ik heb nu iedere woensdag 50% folfox en om de 14 dagen folfox samen met avastin. Woensdag was het mijn derde toediening van folfox en mijn tweede toediening van avastin. Ik denk niet dat het werkt. Mijn oncoloog wil dit schema 4 weken aan een stuk doen en dan zien. Maar mijn CEA staat nu boven de 500 …. dus is er iets dat niet klopt. Waarschijnlijk weer één of meerdere metastasen die ergens groeien. We kunnen het pas weten met een ct-scan maar ik wil er geen voorlopig. Ik wil eerst de feesten laten passeren en mijn verjaardag, die op 19 januari is en dan pas een ct-scan maken en zien wat we gaan doen met wat we zullen zien !!!
 
Ik heb ook nog altijd zuurstof 24/24u maar ik ben wel gezakt van 3L per uur naar 2,4L per uur, wat een goed teken is denk ik. Ik krijg ook nog kiné 2x per week om ‘mijn longen open te zetten’ en de kiné zegt wel dat hij al een verbetering ziet dan in het begin. Eerlijk gezegd, voel ik ook een verbetering maar ik kan nog altijd niet ver stappen of ik moet naar ‘lucht happen’, brrrrrr dat blijft een angstig gevoel.
 
Ik heb ook veel pijn overal, mijn 2 nieren, aan mijn linker lies, heelemaal beneden in mijn buik, mijn longen, veel hoofpijn … daardoor is er ook beslist om mijn mofrinepleisters te verhogen van 100 naar 150, en zeker om de 4 uren mijn OxiNorm 20 mg, die ook is verhoogd.
 
Ze zijn ook gekomen voor om zuurstof te kunnen hangen aan mijn rolstoel. Het is wel beter, ook als ik naar Brussel ga. En ik heb gedurfd om naar het shopping center te gaan !!! We hadden de kerstboom gezet en er waren geen enkele cadeautjes onder. Ik kon ook dit jaar aan de kinderen gewoon een envelop geven met wat centjes erin maar ik wou toch iets kiezen voor hun. We zijn de dinsdag namidddag gaan shoppen en de zaterdag was het kerstavond. Ik was zo blij om hun enkele cadeautjes te geven dat ik en mijn man gekozen hadden en ik denk dat ze ermee toch blij mee waren !!!! Maar de ‘envelop’ was er ook bij natuurlijk !!!!
 
Ziezo, ik wens jullie een prettig eindejaar toe met jullie familie en vrienden en veel geluk voor volgend jaar 2017. Ik denk nog niet zoveel aan volgend jaar …
 
Tot volgend jaar,
 
Daisy  
 
p.s : gisteren is Femke Van Rossum gestorven, ik volgde al 3 jaar haar blog. Ze had al 8 jaar en 10 maanden borstkanker. Ik wilde haar even vermelden in mijn blog. https://femkevanrossum.wordpress.com/2016/12/

3 reacties

 1. Elly zegt:

  Hallo Daisy,wat weer een heftig verhaal zeg! Zoveel respect voor jou en je gezin, de schouders eronder en dan de kerst zo gezellig mogelijk meemaken! En dan 19 januari je verjaardag!! Ik hoop dat de kanker zich wat rustiger houdt…je doet al zoveel als mogelijk is…
  Wat voor bijwerkingen heb je van deze kuur?

 2. Kristien zegt:

  Toch fijn om te lezen dat je samen met je man de cadeautjes hebt kunnen uitkiezen!
  Nu eerst de feestdagen en uw verjaardag en daarna (bijstellen) waar nodig!
  Geniet van alle fijne warme en gezellige momenten
  Getjs

Geef een reactie