Nieuws van UZ Brussel

Hallo iedereen,

Gisteren in het UZ Brussel zijn we nog niet gestart met de folfox/folfiri. Mijn oncoloog wil nog 1 kans geven aan mijn chemopillen regorafenib. Ik ben nu gestopt 12 dagen met regorafenib te nemen en mijn CEA is gestegen naar 138.

Brrrrrr, nog nooit zo hoog geweest ….

Ik ben sedert vandaag terug gestart met regorafenib en mijn oncoloog zou willen dat binnen 2 weken mijn CEA aan het dalen is, indien niet, dan beginnen we met de folfox/folfiri.

Dus ben ik blij dat ik 2 weken extra kan genieten en later zien we wel …..

Tot later,

Daisy

4 reacties

  1. Saartje zegt:

    Ik heb me in mijn mail blijkbaar van week vergist want je weet de volgende stap in je behandeling al. Fijn dat de folfiri nog niet start. Ik vond dat ook een erg zware chemo. Bij mij is de Cea nooit echt een duidelijk teken. Is dat bij jou wel? Ik hoop dat je de komende weken voluit kan genieten e veel goede dagen hebt.
    Ik ga ook proberen je blog wat beter te volgen want blijkbaar krijg ik niet telkens een melding van een nieuw bericht.
    Heel veel liefs!

  2. pascale zegt:

    Dag Daisy, heb je verhaal gelezen, moedige dame ben je. Ik ben ook al meer dan 8 jaar aan het ‘vechten’ en ik zie zo veel gelijkenissen qua behandeling. Na 2 jaar folfiri met panitumimab , ben ik ook moeten overschakelen omdat dit medicament z’n werk niet meer deed. Heb nu 7 kuren folfox met 5FU gekregen, zonder echt resultaat. CEA blijft stijgen van 25 naar 80… en letstels is de longen nemen toe. Ik start maandag met regorafenib, hoe zijn jouw ervaringen daarmee? veel moed, vechtlust en positivisme , grtoetjes Pascale

Geef een reactie