Gisteren eerste immunotherapie

Hallo iedereen,

Ja, ik zeg, gisteren mijn eerste immunotherapie omdat ik de allereerste niet meetelt, omdat die toch zijn werk niet gedaan heeft omdat ik cortisone neemde.

Ik heb intussen een brief al gestuurd naar de ombudsdienst over die eerste immunotherapie en we zien wel wat ze gaan antwoorden.

Ik heb gisteren mijn oncoloog niet gezien en het was weer die vrouw dokter (heel vriendelijk) en ik sprak haar over mijn hevige krampen en in mijn bloed is mijn magnesium goed. Ze heeft mij nu iets anders voorgeschreven om die krampen wat te verminderen. Alles was goed in mijn bloed, lever, nieren …..

En …… in 2 weken tijd is mijn CEA weer gedaald van 77 naar 66 !!!!

Goed hé !

Ik heb nu terug mijn immunotherapie op woensdag 29 juni.

Ziezo voor het nieuws,

Tot later,

Daisy

 

Één reactie

Geef een reactie