Metastasen in longen zijn gegroeid !

Hallo iedereen,

Vandaag dus om 10u mijn ct-scan en om 11u bij mijn prof. oncoloog.

Eerst zei mijn oncoloog : aan het zien van de beelden van januari is er niets gegroeid !!!! en ik : zo raar, en waarom heb ik dan zo,n pijn aan mijn longen ? kan je de ct-scan eens niet bespreken met de radioloog ? en hij belde de radioloog. Ik hoor ze praten en wat was er fout !!! mijn oncoloog was 2 keren naar de beelden van januari aan het kijken, dus normaal dat er geen groei was !!!! en dus, uiteindelijk, zijn er geen nieuwe bijgekomen maar wel enkele die een beetje gegroeid zijn, toch genoeg gegroeid voor mij die pijn te veroorzaken.

Atijd positief blijven hé, geen nieuwe bijgekomen is ook al veel !!!!!! en nu : zeg ik, hoe gaan we van plan om die enkele die gegroeid zijn weer te doen verkleinen ? ik vraag : moet ik nu al met die andere chemopillen xeloda beginnen ? hij zei me dat hij dat nog altijd voor later wil houden, dussss, ook goed nieuws, ik heb nog een ander behandelplan !

Hij zegde ons dat er een nieuwe immunotherapie via baxter is om de 2 weken maar dat het wel 350€ per keer zou kosten en als we dat wel zouden kunnen doen ! hij zou na 2 maanden al kunnen zeggen als het werkt door een nieuwe ct-scan te doen binnen 8 weken en tegen dan zouden ze al een klein beetje kleiner moeten zijn en indien niet, dan beginnen met de xeloda. Natuurlijk was dat voor ons goed, en ik mocht direct al naar de afdeling gaan om mijn eerste toediening te krijgen van mijn immunotherapie. Youpieeee toch !!!!!

Ik sprak hem dan dat ik nu dus 1 week 1 chemopil meer neem per dag en of ik dat verder mocht doen. Voor hem was dat goed en dat zou goed zijn ter ondersteuning van mijn immunotherapie. Ik mag zelfs gaan tot aan de maximum dosis van 220 mg per dag.

En nog een beetje goed nieuws, sedert 1 week dat ik die extra chemopil neem is mijn CEA in 1 week nog gedaald van 92 naar 87, dus weer 5 minder. De prof. was ook verrast, dus in het algemeen val het nog mee !!!!

Ik moet nu terug gaan binnen 2 weken voor mijn 2de toediening immunotherapie.

Dat was het voor het nieuws,

Tot later,

Daisy

4 reacties

  1. saartje zegt:

    Even toch schrikken hé, maar wat fijn dat je onmiddellijk een behandeling krijgt aangeboden! Weet je over welke immuuntherapie het precies gaat? Hierover is tegen mij nog nooit gesproken, maar ik kan het misschien ook eens ten berde brengen? Alvast bedankt!

  2. viviane zegt:

    Dag Daisy, dat was toch een misser van die prof! Hopelijk helpt die nieuwe behandeling dat je minder pijn moet hebben. Veel succes!!
    Liefs

Geef een reactie