Pijn, pijn, pijn ….

Hallo iedereen,

Ik heb nog meer pijn aan mijn longen dan voor de bestraling. De pijn is bijna niet te verdragen, het is zo lastig om constante pijn te hebben.

Er komt nu een dokter iedere dag om mij een spuit te geven met een hoge dosis pijnstellers, die spuit werkt 12u. Normaal moet ik na 6 stralen al een verbetering voelen, dus nog 2 te gaan.

Mijn tumormarker is ook weer wat gestegen, terwijl ik 6 weken zonder stop regorafenib genomen heb. Maar er is nog geen sprake van om nu te veranderen van chemo. Ik heb een scan de eerste week van april en als alles stabiel gebleven is, doen we verder met regorafenib.

Ik ben ook zo moe en uitgeput bij het minste wat ik doe, wel vervelend. Alles wat ik doe moet ik in meerdere stappen doen.

Ik heb 30 bestralingen gehad in mijn onderbuik voor mijn operatie en ik heb daar niets van gevoeld maar nu amaai zeg, zo’n pijn maar ze zeggen dat het in het begin meer pijn kan geven en dat heel mijn longvlies en ribben ontstokken kunnen zijn waardoor zo’n pijn. Sedert gisteren neem ik ook ontstekingsremmers.

Ik lig vanavond in het ziekenhuis, morgen wissel mijn uroloog mijn sonde onder volledige verdoving. Ik ging normaal moeten komen morgen om 6u15 omdat ik de eerste was, maar om zeker niet te laat zijn, slaap ik hier liever want morgen namiddag moeten we weer naar brussel voor de stralen. Hopelijk verloop mijn wissel zonder fouten !!!

Heeft iemand zoals mij, bestraling aan de longen met in het begin van de stralen meer pijn ? Ze zeggen wel dat het normaal is, hopelijk is het waar, want anders ging ik het nooit laten doen hebben !!!

Tot later,

Daisy

 

 

3 reacties

  1. raoul zegt:

    nu niet opgeven hoor de pijn zal voor iets goed zijn het spreekwoord zeg voor iets hoor iets ja ik weet het gemakelijk gezegd maar toch wens ik het voor u groeten raoul en anita

  2. saartje zegt:

    Oh zeg, dit is zo vervelend voor jou. Pijn is zo vermoeiend. Zo verlammend! En de moeheid gaat ook tegensteken hé, als je normaal actief bent. Ik hoop voor jou dat de pijn vermindert, en de bestralingen hun nut gaan tonen.
    Moest je vandaag naar Brussel? Of morgen? Vandaag niet evident om er te geraken, gezien de gebeurtenissen hier …
    Veel succes! Ik duim voor minder/geen pijn …

Geef een reactie