Onzekerheid !

Hallo iedereen,

Vandaag dus naar mijn oncoloog prof. geweest in het Uz Brussel. Mijn man had een grafiek gemaakt met al mijn CEA datums en begin en einde datums van mijn chemopillen. En sedert ik Regorafenib nu neem zonder rustpauze is mijn CEA wel al altijd aan het dalen. Ik was zo blij hem te zeggen dat het vandaag mijn zesde week was zonder rustpauze en hij zegde me dat niemand dat nog ooit gedaan had. Of toch niet in het UZ Brussel. Hij vraagde of ik nu een rustpauze wilde maar ik vroeg is het noodzakelijk ? Wel, zegt hij als je geen rustpauze nu neemt na 6 weken zal je denk ik de eerste zijn die dat zal doen maar aan je grafiek te zien is het wel de moeite waard. Dus zolang ik het aankan mag ik doordoen tot de symptomen te erg worden, dan moet ik op tijd stoppen.

Ik heb hem dan gesproken over die constante pijn in mijn rechter long aan de rechter zijde. Of ik daar geen bestraling kon krijgen om de pijn wat te verminderen. Hij heeft mij dan onderzocht en volgens hem zijn het mijn ribben dat deze pijn veroorzaakt, als hij inderdaad op een plek drukte had ik alleen maar daar pijn. Ik had zelf nog nooit gevoeld op de plek waar ik pijn had. Hij heeft dan de radioloog erbij laten komen en ook volgens hem komt de pijn van mijn ribben.

Ik dan, « pijn ribben » ??? Ik denk weeral aan het slechtste dus voordat ze bestralen willen ze weten of het geen botmetastase zou zijn ….. Ik heb dus vandaag een botscan gekregen maar ik weet de uitslag maar morgen maar als het een botmetastase is, wil dat natuurlijk dan zeggen dat de ziekte zich aan het verspreiden is naar mijn botten ….. Ik zal weer geen oog dicht doen deze nacht.

Ik laat jullie morgen het nieuws weten,

Tot morgen,

Daisy

 

4 reacties

  1. Lily zegt:

    Ja gewoon even afwachten…wil je mijn adres veranderen en de newsletters enkel en alleen naar mijn enige adres sturen:vanhevelel@gmail.com.Tot zaterdg?liefs van Lily

Geef een reactie