Wat nieuws

Hallo iedereen,

Mijn buis wissel van dinsdag is zeer goed verlopen. Om 17u was ik al op weg naar huis en ik heb geen pijn aan de wonde en alles loopt goed af. Hij heeft denk ik wel een extra dosis verdoving gegeven, misschien was het een voornemen als die buis weer niet meer ging lopen toen ik in de ontwaakruimte was, kon hij zo misschien weer een nieuwe buis steken zonder dat ik er veel pijn van gehad zou hebben. Ik was een echte zombie tot de dag nadien maar enfin, alles is perfect gegaan deze keer. Normaal ben ik gerust voor 2 maanden. Joepie !

Ik heb ook weer mijn bloed laten nemen en dat is vind ik niet zo goed nieuws. De tumormarker is maar een heel klein beetje gedaald van 76 naar 72. Dus het verhaal dat ik vertelde op mijn blog van 28 november klopt dus niet. Ik dacht dat er een verschil was met mijn tumormarker tijdens mijn stop week en tijdens de week dat ik eindigd met mijn chemopillen maar dat is dus niet zo. Iedereen zegt me, het is goed, hij is stabiel gebleven maar ik had liever dat hij weer gezakt was tot 40. Ik ga volgende week mijn 7de kuur beginnen en ik denk dat het is zoals iedere chemo, bijna het einde van de werking van die chemopillen en dat ik weer iets anders ga moeten nemen. Mijn prof van het uz brussel had nog iets ‘in voorraad’ maar hij is afwezig tot 28 december. Ik zal hem dan vragen wat de ‘voorraad’ dan is. Ik zie hem dan ook op 22 januari en er is ook die dag een nieuwe ct scan gemaakt om te kijken als de metas in mijn longen gegroeid zijn en om te weten als ik nog die chemopillen doorneem of als we dan al veranderen naar iets anders.

Ik ben toch aan het overwegen als ik de operatie zal doen van mijn blaaswegnemen en een urinestoma doen. We zien wel. Ik heb al wat info gevraagd aan mensen die dat gehad hebben.

Gisteren, was het precies 3 jaar geleden dat we hoorden dat ik kanker had en dat het er niet goed uitzag. Maar, ik ben er toch nog !

Met onze poes gaat het ook niet zo goed, het is slechter aan het komen …. moeilijke beslissing ….

Ik vraagde aan iemand vandaag die gezondheidsproblemen heeft, niets te maken met kanker, en ik vroeg haar ‘zal het wel gaan?’ en ze antwoorde me ‘niet gaan bestaat niet’. Dus ben ik dankzij haar en deze spreuk weer wat ‘opgefleurd’!

Ik zal normaal niets meer schrijven tot na het nieuwjaar, tenzij er iets zou gebeuren. Dus ik wens iedereen een zalig Kerst en een gelukkig en gezond 2016 jaar.

Tot later,

Daisy

 

 

4 reacties

 1. dora zegt:

  Geweldig dat er toch altijd weer een lichtje blijft branden waar je ,lieve Daisy, je kan aan verwarmen .,en vol goede moed verder gaan.
  Ook voor jou en je ganse familie een fijne kerst en een beloftevol 2016
  Liefs/dora

 2. viviane zegt:

  Hallo Daisy, ook wij wensen jullie een gezellige kerst en nieuwjaar toe.
  Daisy jij beslist wat voor u het beste is operatie of niet?
  Het aller beste voor 2016 en de aanhouder wint!!
  Knuffel

 3. kristienbarbier zegt:

  Fijn om weer wat nieuws te vernemen! Zie je wel Daisy…super madame! Hoe gaat het met uw piano lessen? Ik wil kaartjes op de eerste rij als je uw concert heeft!!! Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar

Geef een reactie