Toch chemopillen starten

Hallo iedereen,

Al een tijdje niets meer geschreven op mijn blog !

Ik had veel hoop in mijn nieuwe behandeling in Gent en dacht dat we goed bezig waren maar deze week heb ik mijn bloed laten nemen en de kankerwaarde in mijn bloed is flink gestegen !! nu 54,5 !! Toen de kanker was ontdekt, had ik 67 dus we zijn er niet ver meer van !!!

Ik heb dus beslist om te starten met de chemopillen Regorafenib. Ik wilde graag zo lang mogelijk wachten maar volgens een oncoloog van het UZ in Brussel zou ik best beginnen, dus maandag of dinsdag ga ik daarmee van start !

Misschien heb ik voor niets die behandeling in Gent gedaan maar misschien als ik die niet had gedaan, ging het vlugger verergt hebben ! Ik heb toch bijna 7 maanden geen chemo gehad !

Als ik de bijwerkingen lees van de chemopillen wil ik er al niet aan beginnen maar ja ….. als ik niets doe ….. misschien gaan de bijwerkingen meevallen …. ik hoop het !

Sorry, geen zin om veel andere dingen te schrijven ….

Tot later,

Daisy

6 reacties

 1. TomdQ zegt:

  Hoi Daisy. Ik las dat je de 9e september zou worden geopereerd. Begrijp ik goed dat dat een paar dagen terug was? Joke werd de 10e geopereerd.
  Hoe is het Met je?

  Groetjes Tom xx

 2. dora zegt:

  Dag Daisy,
  Heel blij van je te horen..Zo sorry voor jou ,toch blijven vechten tot de laatste snik,
  wie weet ben je een tijdje beter.
  Intussen ben ik op de plaatst komen wonen, ik kom wel eens langs om te vertellen.
  heel veel liefs en tot ziens/dora

Geef een reactie