Het gaat goed

Hallo iedereen,

Het gaat goed met mij, ik zou bijna vergeten dat ik kanker heb met metastasen !

Wel nog altijd nierpijn (maar dat zal blijven denk ik) maar de pijn is te verdragen en voor mijn buikpijn onderaan, ga ik vanaf maandag bij een vrouwelijke kiné die gespecialiseerd is in de pijn door littekenweefsel dus hoop ik dat zij mij kan helpen om die pijn wat te verminderen. Wel ook al enkele keren mijn urinebuis die verstopt, maar ik kan het zelf oplossen.

Ik doe boodschappen, maak eten, kan wassen, wat huistaken doen, opruimen ….. een LUXE voor mij dat ik dat allemaal kan doen !

Ik ga nu 4x per week naar Gent voor mijn behandeling. De prijs is ook een stuk duurder 592 € per week !!! maar ik wil het proberen en zien wat het zal geven en ik moet nu ook ongeveer 45 pillen per dag slikken !!!! dat is wat moeilijker maar het lukt.

Ziezo voor het nieuws.

Tot later,

Daisy

3 reacties

 1. dora zegt:

  Hello Daisy, zo blij dat je wat meer licht in de tunnel ziet.Je zorgzame mama zal heel zeker ook wat meer op adem kunnen komen.
  Stel nog niet teveel eisen aan jezelf en neem op t ijd en stond wat rust.
  Heel veel liefs en een dikke knuffel
  dora

 2. Moerman Ann zegt:

  Blij voor je. Kun je me wat meer uitleg geven over avastine. Metastassen zouden weg zijn bij mijn man maar geven nog avastine, begrijp er niet veel van kunnen metastssen zomaar verdwijnen met 3 x chemo en ze zatten overal.
  Dank u
  Groetjes
  Ann moerman

Geef een reactie