Al iets beter

Hallo iedereen,

Ik had vergeten te zeggen dat ik vorige week vrijdag weer vroeg in de morgen heb moeten braken ! maar sinds vrijdag niet meer ! toch maar raar …..

Gisteren in Gent was het goed, ik merk er niets van. Het is een soort privé ziekenhuis en ik wist de prijs nog niet van de behandeling, dus nu weet ik die …. 800 € per maand, voor mijn eigen kost. Het was eventjes slikken maar ik probeer het 2 maanden en als er geen verandering zou komen dan stop ik ermee maar als het werkt is het levenslang ! dus was het nog even slikken …. ik hoop natuurlijk dat het werkt ! en zoveel jonge mensen dat ik daar gezien heb …

Ik heb gisteren ook mijn uroloog gebeld, ik kon het weer niet houden van de pijn in mijn nier en ik mocht langs gaan na Gent voor de buisvervanging. Maar hij wilde mij in het ziekenhuis houden en de vervanging dus pas vandaag doen maar ik was niet akkoord, de vervanging moest die namiddag gebeuren. Het antwoord van mijn uroloog ‘Godverdomme, jij koppige, ik sta al 1 uur achter op mijn schema !’ Gelukkig kennen we elkaar nu al goed maar ik moest kiezen, in de namiddag alles zonder verdoving of morgen met verdoving. Ik heb dus gekozen zonder verdoving, amaai, ik heb gezweten zeker als ze mijn huid toenaaiden zonder verdoving maar goed de nieuwe buis zit erin. Ik had vroeger een harde buis met een krulletje aan het einde in mijn nier en volgens hem, was het dat harde krulletje die mij zo’n pijn deed, dus heeft hij nu een soepele urine buis gestoken met op het einde in mijn nier een ballonnetje die opgeblazen is en ik moet zeggen deze morgen heeeeel veeeel minder pijn. Ik heb nog wat pijn omdat ze toch aan mijn nier geprutst hebben maar niet meer die hevige pijn.

Gisteren avond toch eens een filet pur gegeten om wat aan te sterken, maar ja, ik heb maar de helft opgegeten maar het was lekker.

Ik had ook gevraagd aan mijn chirurg in Gent om eventueel mijn stoma terug te steken maar hij wil het niet doen. Te grote risico voor nieuwe metastasen in mijn buik. Wat was ik teleurgesteld, hij had mij altijd gezegd dat die stoma tijdelijk was ! maar ja, best luisteren naar wat hij zegt. Dus mijn stoma is nu levenslang, dat was ook moeilijk te aanvaarden, en nu dat ik weet dat hij niet meer weggaat, kan ik hem niet meer zien !!!!! maar ja, het zal wel weer gaan binnen enkele weken …. deze nacht weer twee keer losgekomen ….. dus een korte nacht gehad.

Ik heb ook al een beetje meer kracht, wat ben ik blij. Ik kan nog niet veel doen maar zelf maar een klein beetje nuttig zijn in het gezin doet toch deugd !

Ziezo voor het nieuws,

Tot later,

Daisy

Geef een reactie