Het gaat moeilijk

Hallo iedereen,

Ik heb het moeilijk, het gaat maar steeds niet beter. Ten eerste is de CEA weer verhoogt naar 20.7 …… intussen waarschijnlijk al meer maar ik vraag hem niet meer en ik heb weer zo’n nierpijn. Ik weet nier meer wat nemen van pijnstillers, deze van de pijnkliniek helpen ook al niet meer ….. dus af en toe moeten we naar het spoed voor een dipi spuit, gelukkig begin het nu wat vlotter te gaan in het spoed om die te krijgen, ik bel nu op voorhand naar de dokter in het spoed om het te melden en meestal lig mijn spuit al klaar en mag ik voor iedereen gaan, voordeel van kankerpatient te zijn zeker ….

Toen ik op 3 december heb beslist dat het mijn laatste chemo was dacht ik van, nu ga ik genieten, maar ik heb nog niet veel kunnen genieten in die bijna 4 maanden, ik had met mijn chemo nog betere dagen dan nu !

Ik moet nu ook regelmatig braken, in die 2 jaar chemo heb ik geen enkele keer moeten braken, ik was wel misselijk en zeer misselijk maar nooit tot braken als gevolg en dinsdag was het weer zover. Het begon dinsdag heel vroeg maar het was dan om het uur dat ik moest braken dus heb ik toch maar de dokter gebeld en toen de dokter hier was had ik een “brak moment” en die zei direct dat ik naar het spoed moest gaan. Ik ben tot donderdag in het ziekenhuis gebleven met onderzoeken maar ze weten niet waarom precies ik zo heb moeten braken. Er zijn 4 mogelijkheden :
1. buikgriep
2. iets mis gegeten
3. metastasen in mijn buik, die drukken op mijn darmen waardoor ik moet overgeven, op scan is er nochtans niets te zien van metastasen ! maar volgens mijn oncoloog kunnen het metas zijn die nog niet zichtbaar zijn op scan !
4. de metastasen in mijn longen die verder groeien en die ook een druk geven waardoor ik moet overgeven.
Ik zal maar hopen dat het optie 1 is ….

En ik heb ook weer voor de zoveelste keer een bacterie in mijn urine waardoor die nierpijn die maar niet over gaat. Morgen bel ik mijn uroloog, misschien weer mijn buis vervangen of ik zal vragen om weer een stent te steken maar ik denk niet dat het zal kunnen die stent steken. We zien wel ! Ik vind nergens een forum van mensen die een nefrostomie hebben het is alsof ik de eerste in belgïe ben die dat heb. Ik zou graag willen weten als mensen die ook een nefrostomie hebben ook zoveel pijn hebben en zoveel ontstekingen hebben !

En ik ben serieus aan het vermageren ….. ik weet dat ik te dik was maar toch ….. voor de kanker 107 kg nu 79 kg

En morgen start ik een nieuwe therapie in Gent. Ik zal 2x per week naar Gent moeten gaan. Zoals de dokter in Gent zei, ik heb niets te verliezen met het te proberen en als deze niet zou lukken zal ik beginnen aan mijn chemopillen regorafenib …..

We blijven hopen …..

Tot later,

Daisy

4 reacties

Geef een reactie