CEA verhoogt en metastasen gegroeid !

Hallo iedereen,

Zaols gezegd, hier het nieuws van mijn bloed en mijn scan.

Niet zo goed zoals ik gedacht had ! CEA is sedert de operatie nog nooit zo hoog geweest, hij is gestegen van 7.9 naar 14.7 dus een flinke stijging en de metastasen in mijn longen zijn ook wat gegroeid ! “normaal zegt, mijn oncoloog, je hebt al 2 maanden geen chemo !” Ze zegt wel dat het niet spectaculair veel gegroeit is ! Maar toch, ik was er op het moment niet zo goed van !

Ik blijf toch bij mijn beslissing om geen chemo meer te hebben en blijf hopen dat ze traag zullen blijven groeien, zo lang mogelijk.

Tot zover het nieuws, volgende scan binnen 2 maanden en bloedonderzoek binnen 14 dagen.

Veel liefs aan iedereen,

Daisy

5 reacties

  1. viviane zegt:

    Dag Daisy, hoe gaat het met je? Ik wilde nog eens een berichtje sturen om je moed te geven want het is een tijdje geleden dat ik nog iets hoorde.
    Dikke knuffel

Geef een reactie