Operatie niet gelukt

Hallo iedereen,

Eindelijk kan ik jullie iets laten weten. Sinds gisteren namiddag ben ik op een gewone kamer.

Ze hebben de operatie gedaan, maar toen alles ‘bloot’ was en wanneer ze begonnen met de chemospoeling hebben ze gezien dat de grootste metastase dicht bij een slagader van het hart lag en dat ze deze niet konden gebruiken voor de chemospoeling te doen. Het was te gevaarlijk om door die slagader te kunnen snijden en ik zou mij dan doodbloeden.

Ze hebben dan 2 hartchirurgen er bij gehaald. Zij hebben ook gezegd dat het risico te groot was, dus hebben ze beslist om alles terug dicht te naaien.

Ik vertel jullie later wel eens alles. Ik heb nog te veel pijn nu.

Tot later.

Daisy

Één reactie

  1. viviane zegt:

    Dat het een grote ontgoocheling is voor u Daisy is te begrijpen, maar misschien zullen ze iets anders kunnen doen later? Veel sterkte en dat de pijn maar vlug verbeterd.
    Dikke zoen

Geef een reactie