Deze keer beter !

Hallo iedereen,

Mijn vorig bericht heeft veel verdriet bezorgt aan mijn zussie, mijn mama en mijn kinderen maar ik was echt niet goed door de chemo en zag het allemaal niet meer zitten, normaal ben ik altijd positief maar soms is het ook anders, wel gebeurd dat niet veel met mij.

Deze keer verdraag ik beter de chemo, il voelde het al gisteren in het ziekenhuis dat het anders was. Ik lig natuurlijk in de zetel maar het gaat. Ik was wel verschotten van mijn tumormarker in mijn bloed, die is veel gestegen in 2 weken maar ik heb nog maar 1 x chemo gekregen en daarvoor 7 weken niets van chemo. Mijn oncoloog van Gent zegt dat we toch 2 tot 3 chemokuren moeten afwachten om te zien als het werkt en anders is het een andere chemo. Misschien verdrag ik beter de chemo omdat ze niet werkt !!!!!! of misschien verdraag ik beter de chemo omdat ik 2 x acupunctuur gedaan heb voor mijn chemo, ik ga er weer 2 sessies doen voor mijn volgende chemo. Dus is acupunctuur misschien een raad voor mensen die chemo moeten krijgen ?

Van een vriendin heb ik een advies gekregen van iets dat ze gezien had. Zie artikel :

http://worldunity.me/maagzout-geneest-kanker-nu-is-het-bewezen/

en dus neem ik dat nu tot mijn volgende chemo, misschien zal mijn tumormarker verminderen daardoor ook, wie weet ! en doet het niets dan heb ik toch geprobeerd ! Ik kan dat in capsules krijgen via mijn apotheek, anders is het slecht om te drinken. Ik heb natuurlijk eerst gevraagd aan mijn oncoloog als ik dat wel mocht nemen samen met mijn chemo.

Mijn dochter had ook iets gezien over “chemo-bommen”, dat is nog maar in proef maar wie weet zal ik er nog van kunnen genieten !

Ik heb ook volgende week vrijdag een afspraak met de longchirurg van Gent om toch misschien te proberen het grootste letsel in mijn long te laten wegnemen, waarschijnlijk is het door deze dat mijn kankerwaarde omhoog gaat.
Ofwel via een kijkoperatie maar hij lig bij een ader en via operatie is het dan moeilijker of anders via RFA behandeling, maar hij zou het liever doen vie operatie maar hij moet eerst mijn laatste scan zien.

En volgende week zal ik ook starten met homeopathie, bij een homeopatisch arts. Het moet een goeie zijn omdat ik belde voor een afspraak en nieuwe patienten kon hij maar ontvangen in februari 2015 ! maar als ik vertelde waarom ik homeopathie wil proberen mocht ik vroeger gaan. Ouf ! ik was blij. Ik kan het ook maar proberen hé !

En op 23 oktober heb ik een afspraak in Gent met een prof. die zich bezighoud met studies om te zien als ik misschien mag meedoen aan een studie.

Ziezo, jullie zien dat ik weer van alles zal proberen en blijven zoeken naar “genezing” ! of toch zo lang mogelijk te leven met die k….. !

Tot later,

Daisy

3 reacties

  1. viviane zegt:

    Dag Daisy,
    Blij dat ik weer op je blog kan. Heb je laatste bericht gelezen, opgeven staat niet in je lijstje en maar goed ook. Veel respect voor je vechtlust.
    Dikke knuffel

Geef een reactie