Toch zwaar !

Hallo iedereen,

In mijn vorige berichten zag ik het allemaal zitten maar nu eventjes niet ! het begon al toen ik vorige week woensdag mijn chemo kreeg, ik wist dan dat het moeilijk ging zijn. Het is de eerste dag sedert woensdag dat ik “redelijk” ben.

Ik heb het mentaal zeer moeilijk, de chemo zal mij niet meer genezen, ik ben het stilletjes aan het verwerken ! en ik vraag me af als ik niet beter zou stoppen met de chemo en ook al weet ik dat het dan zeker “vlugger” zal gedaan zijn, maar ik zou dan toch een “normaal” leven hebben en kunnen genieten tot het einde en alles op mijn gemak regelen voor “mijn einde”!

Ik weet, iedereen is er tegen, ik moet blijven vechten maar wil ik dat wel ?

Als deze chemo niet werk krijg ik een chemo waar ik mijn haar zal verliezen, ik wil er niet ziek uitzien !

Ik wil realistisch blijven, in juli had ik een 30 tal metastasen in de longen nu heb ik er een 100 tal !

Ik zou graag willen weten hoeveel tijd ik nog heb, maar niemand kan dat zeggen.

Ik heb ook beslist om niet voor euthanasie te kiezen maar voor palliatieve sedatie, ik zal slapen en niet meer wakker worden en zal pas enkele dagen later sterven maar dat zal meer tijd geven aan mijn familie om afscheid van mij te nemen.

Mijn dochters gaan dat niet graag lezen, en anderen ook niet, maar ik schijf mijn blog ook om neer te schrijven wat ik allemaal voel.

Morgen gaat het misschien beter ….

Tot later,

Daisy

Dit bericht is geplaatst in chemo.

2 reacties

  1. Van haevere Rita zegt:

    Oh Daisy , ik leef zo met jou mee . Ik heb mijn echtgenoot verloren aan kanker , nu 2 jaar geleden . Hij had ook palliatieve sedatie , en ik ben zo dankbaar om nog 4 dagen bij hem te kunnen zijn en hem te knuffelen . Nu heeft mijn zus darmkanker . Ik begrijp jou heel goed . Doe wat jouw gevoel je ingeeft en sta achter jouw keuzes . Ik begrijp ook zeker jouw kinderen ! Het is zo verschrikkelij iemand waar je van houdt af te moeten geven . Sterkte

  2. Melanie zegt:

    Blijven vechten mama!! Ik weet dat het zwaar is en ik zou je zo graag willen helpen. Maar je moet optimistisch blijven. Ik ben er zeker van dat de CEA gedaald zal zijn tegen volgende week, dat zal je weer meer kracht geven! Denk aan mijn gedichtje! Groetjes

Geef een reactie