Wat nieuws

Hallo iedereen,

Het is raar dat ik zoveel metastasen in mijn longen heb en dat ik daar niets van voel en niets van merk. Ik lees veel blogs van mensen met kanker die veel pijn hebben maar dat heb ik niet. Buiten die vermoeidheid gaat het met me. Ik mag langs de ene kant wel gelukkig zijn. Ik zie er ook “niet ziek” uit.

Dank u voor al de steun berichten ! normaal start ik woensdag of donderdag met de chemo maar ik zal ze nemen in het dagziekenhuis, ik zal er geen 3 dagen meer blijven. Ik zal eerst zien hoe ik deze chemo zal verdragen, misschien beslis ik om de volgende keer toch weer in het ziekenhuis te blijven. We zien wel.

De oncologen dat ik hier gezien heb vorige week waren allemaal akkoord om te zeggen dat mijn lichaam die 7 weken (amaai, al 7 weken!) zonder chemo wel nodig had, ook al zeggen ze dat daardoor er metastasen bijgekomen zijn en gegroeid zijn, die weken zonder chemo hebben deugd gedaan aan mijn lichaam.

Ik zou bijna vergeten dat ik kanker heb, ik zou terug willen gaan werken, mijn leven van vroeger willen, met de gewone dagelijkse zorgen van het leven …. maar ja …. wel goednieuws, de prof. in Duitsland zei dat ik “gelukkig” moest zijn omdat de “kankercelletjes” zich goed voelen in mijn longen en dat ze niet zoeken om elders anders zich te gaan “nestelen”. Dat ik moet zoeken naar de juiste chemo die ze zoveel mogelijk gaat doden en ze zo lang mogelijk stabiel zal houden.

Dus, we gaan er weer voor !

Veel liefs aan iedereen,

Daisy

Één reactie

Geef een reactie