Start chemo

Hallo iedereen,

Ziezo, we zijn de 3 oncologen gaan bezoeken en mijn behandelende arts en we gaan volgende week starten met chemo folfox + avastin.

Er was eerst sprake van te beginnen met chemopillen maar Prof. Van Cutsen van Leuven zou daar graag nog mee wachten en die optie houden voor later en eerst weer beginnen met gewone chemo (wel een ander) en zien wat het zal geven na 3 maanden, indien de metastasen groeien of erbij komen zouden we dan al stoppen.

Er is ook nog een ander chemo mogelijk maar deze mag maar aan bepaalde voorwaarde gegeven worden. Ze gaan daarvoor aan Gent een pathologisch verslag vragen van mijn kanker en ik heb 1 kans op 2 dat ik misschien later nog die chemo kan krijgen.

Er is dan ook nog 1 laatste chemo dat ik deze keer zeker mag krijgen, maar deze werkt volgens hun ervaring niet bij iedereen, maar misschien kan ze bij mij wel werken ! Dus is deze chemo ook nog mogelijk om te zien of ze zal werken bij mij.

Dus als die nieuwe chemo niet werkt proberen we die chemo waar ik 1 kans op 2 heb om ze te mogen krijgen en als dat niet gaat proberen we de laatste chemo die niet bij iedereen werkt en als deze niet werkt stappen we over naar de chemopillen en als deze niet werken ga ik mogen meedoen aan studies (wel studies zonder placebo).

We zijn dus nog niet aan het einde van de “behandelingen” ! Misschien kan ik weer zoals nu, 1 jaar chemo hebben en dat alles 1 jaar weer stabiel blijft !

Deze middag zal ik genieten van een etentje met mijn dochter en dan wat shopping voor haar verjaardag, dus leuke namiddag !

Ziezo voor het nieuws,

Veel groeten en dank u voor de berichten !

Daisy

Geef een reactie