Geen operatie mogelijk

Hallo iedereen,

We zijn deze nacht teruggekomen van Duitsland. Ik had gisteren namiddag in Duitsland een CT-Scan en de Prof. heeft die vergeleken met deze van 31 juli en er zijn heel veel metastasen bijgekomen en ook heel veel gegroeid waardoor er geen operatie meer mogelijk is.

Alleen chemo kan mij nog wat helpen.

Ik heb vandaag, morgen en donderdag 4 afspraken met oncologen van Antwerpen, Leuven en 2 in Kortrijk om te horen wat zij voorstellen van chemo.

Grote ontgoogeling maar ik ga er weer voor ! de Prof.In Duitsland zeg mij dat we de juiste chemo moeten vinden en de prof. in Leuven dat ik al deze morgen aan de lijn had, zeg mij dat ik nog niet uitbehandeld ben en de prof. in Duitsland liet mij weten dat er “een heel kleine kans is, miniem zelfs” dat ik later misschien toch die operatie kan hebben in Duitsland. We gaan dus ook hopen op deze “minieme” kans.

Van harte bedankt allemaal voor jullie steun en reacties, het doet met deugd.

Veel groeten,

Daisy

8 reacties

 1. sandrine zegt:

  Hey Daisy, zo jammer dat ze in Duitsland niet hebben kunnen helpen. Als ik zo je blog lees, de juiste chemo vinden, nog niet uitbehandeld,… dat klinkt toch allemaal positief vind ik. Je bent zo sterk, en je hebt zo een grote vechtlust. Deze zullen je zeker helpen bij het zoeken en vinden van een behandeling. Blijf de moed er in houden, we denken allemaal aan je! Dikke kus!

 2. Ilse zegt:

  Lieve zus,

  Ik had nog nooit zo’n slag op mijn kaak gekregen als toen in Duitsland! En hoe jij je sterk houdt is opnieuw bewonderenswaardig!! Gelukkig blijf je niet bij de pakken zitten en nu is er toch weer wat hoop om verder te zetten met de nieuwe behandelingsmethode! We staan met veel mensen achter jou en je kan op veel mensen rekenen, waarvoor en wanneer het ook mag zijn! x x x

 3. yves zegt:

  toen ik deze avond je blog las , heb ik mijn zoon nog gemaild wat betreft de wietolie waarnaar je laatst vroeg in je mailtje . dit is het filmpje dat hij mij doorgemaild geeft , ik moet het zelf ook nog bekijken ik hoor nog van je daisy , hou je taai !!!
  RUN FROM THE CURE
  THE RICKY SIMSON STORY

Geef een reactie