Scan

Hallo iedereen,

Besluit van mijn scan : “In vergelijking met de opnames van 23 april noteert men een minimale volumetoename en densiteitstoename van enkele longletsels. Geen nieuwe lokalisaties”.

 

OK we gaan het goed nieuws bekijken : er zijn dus geen nieuwe bijgekomen, dus sedert 1 jaar heb ik geen nieuwe letsels, maar sommige dat ik heb blijven groeien. Ik heb al een afspraak volgende week vrijdag met mijn longarts om dat met hem even te bespreken, misschien deze die groeien met chirurgie eruit nemen ? en misschien zijn de andere die niet groeien sedert 1 jaar geen metastasen ?

 

In samenspraak met mijn oncoloog gaan we verder doen zoals het was, chemo aan 75% om de 3 weken. wat ook iets beter te verdragen is en ik ga 1 dag vroeger naar huis dus is het ook mooi meegenomen. En wat een luxe om de chemo om de 3 weken te krijgen ! Ik kies bewust voor meer “quality-time” zolang alles redelijk stabiel blijft, binnen 6 weken krijg ik een nieuwe scan en we zien dan wel. Indien het zou veranderen gaan we weer de chemo om de 2 weken doen en terug aan 100% maar nu blijft alles zo. Ik heb eindelijk het gevoel van bijna een “normaal” leven te hebben !  na 1,5 jaar dat ik in behandeling ben en dat ik weet dat ik kanker heb. Mijn oncoloog spraak mij ook over een andere chemo maat dat wil ik maar als laatste gebruiken.

 

Tot later.

Geef een reactie