Goed nieuws

Hallo iedereen,

Omdat ik nu al 3 keer chemo krijg om de 3 weken heb ik gevraagd aan mijn oncoloog of dat zo niet verder zou mogen en ze is akkoord om de chemo te geven om de 3 weken ipv om de 2 weken dus voor mij is dat wel goed nieuws, ik zal wat meer kunnen genieten. De volgende chemo is pas 30 juli, wat ben ik blij ! dus nog 2 chemo’s en dan mogen we aan onze vakantie denken naar Cannes. Binnen 3 weken heb ik weer een CT scan en als deze zou aantonen dat de uitzaaiïngen in mijn longen verder groeien zouden we natuurlijk weer naar de chemo gaan om de 2 weken maar hopelijk is alles stabiel en mag ik zo verder om de 3 weken mijn chemo krijgen. Ik heb ook de mening gevraagd aan mijn prof. in Gent en die is ook akkoord voor de chemo om de 3 weken zolang alles stabiel blijft.

Dus voorlopig een mooie zomer voor mij ! wel met wat meer zon graag !

Tot later

Daisy

Één reactie

Geef een reactie