Uitslag botscan

Hallo iedereen,

Uitslag van de botscan is goed, niets te zien van uitzaaiïngen. Wat ben ik blij !

Waarom gaan die uitzaaiïngen in mijn longen toch niet weg met de chemo ? De chemo dat ik krijg is alleen om ze tegen te houden, dat ze niet verder groeien, maar mijn oncoloog zegt mij dat er een moment zal komen dat de chemo zijn werk niet meer zal doen en ze hoopt dat er tegen dan nieuwe behandelingen zullen zijn ! ik hoop het ook ! Ik heb eindelijk mijn medisch dossier gemaild naar anticancerfund en ik heb al nieuws, er zijn 3 studies in gang voor de kanker dat ik heb maar ik kan maar met 1 studie beginnen als ik geen andere behandelingen meer heb, dat wist ik dus niet. Je mag alleen meedoen aan een studie als je geen andere behandelingen meer krijgt. Ik heb wel studies gevraagd waar ik zeker van was dat ik het juiste medicijn krijgt, omdat er ook studies zijn waar je maar 50% kans heb om het juiste medicijn te krijgen. Dus voorlopig nog niet meedoen aan studies maar ik ben blij van te weten dat er nog mogelijkheden bestaan voor als de chemo niet meer zijn werk zou doen !

Anders geniet ik van goed te zijn en van het mooi weer.

Tot later.

Daisy

Dit bericht is geplaatst in blog.

Één reactie

Geef een reactie