Weer chemo

Hallo iedereen,

Ik ben weer in het ziekenhuis voor 3 dagen voor mijn chemo. Mijn witte bloedcellen waren goed gisteren om mijn chemo te krijgen. Gisteren was het de slechtste dag, vandaag gaat het al iets beter. Ik heb gisteren mijn oncoloog gezien en vertelde haar dat ik de laatste weken veel pijn had aan mijn heupen en er is morgen een botscan voorzien. Ik denk weer het slechtste, maar ik hoop op geen uitzaaiïngen in mijn heupen of mijn bot ! maar normaal weet ik morgen avond al de uitslag.

Ik was blij met dat extratje week zonder chemo maar vorige week donderdag hebben ze toch mijn buis in mijn rug moeten vervangen, de oplossing dat ze gevonden avond op woensdag om met een klein buisje alles weer aan te sluiten is misgelopen. De donderdag had ik 1 verstopping en dan erna een tweede verstopping en ze hebben dan besloten dat het best was om een volledige nieuwe buis te steken maar onder lokale verdoving zo kon ik de donderdag avond nog naar huis.

Ik heb anders veel genoten van dat extra weekje, ik heb eindelijk de bloembakken gevuld dat ik van mijn oudste dochter gekregen had voor moederdag en het is heel mooi op onze nieuwe terras, we zijn ook naar de cinema geweest en zijn iets gaan eten, ik heb ook eens een bezoekje gedaan aan mijn doopmeter, nu was het eens aan mij om bij haar op ziektebezoek te gaan, ze had een kleine ingreep moeten doorgaan in haar vinger, ik heb maandag en dinsdag eindelijk weer Jana alleen mogen gaan halen naar school maar jammer genoeg is ze de 2 dagen in slaap gevallen in de auto en is dan blijven doorslapen thuis tot haar mama haar kwam halen, ik ben naar de pedicure geweest en heb weer mooie rode nageltjes, en nog veel andere dingen die misschien normaal zijn voor andere mensen maar die mij zo blij maken als ik die kan doen, boodschappen doen, eten maken, wassen, strijken, opruimen ….

We hebben ook onze reis geboekt voor in september naar Cannes in Frankrijk, hieronder het hôtel, wel een beetje chic maar ja mijn man wilde deze dus heb ik niet nee gezegd. We gaan met de auto maar doen de reis met een overnachting in Dijon. We verlangen al !

http://www.lucienbarriere.com/fr/hotel-luxe/Cannes-Majestic-Barriere/presentation-hotel.html

Wie eens al onze verbouwingen wil zien en foto’s kan eens op Facebook gaan : “daisy jo messiaen vandaele” via Google en dan op foto’s klikken. Intussen hebben we al onze nieuwe auto !

Ziezo voor het nieuws.

 

Veel liefs.

Één reactie

  1. christine zegt:

    Lieve Daisy , ik gun je en u man een fijne vakantie toe in Cannes ,laat je maar eens lekker verwennen u verdien het ik wens je het aller beste doe lieve knuffels Christine

Geef een reactie