Wat nieuws

Hallo iedereen,

Ja, sorry, het is al een tijdje geleden dat ik een bericht heb geschreven. Hier wat nieuws.

Ik ben dus de zondag naar huis geweest maar ik was nog altijd zeer moe en had moeite om te ademen. Ik lag iedere dag in de zetel omdat ik niets kon doen en na iedere stap was ik totaal uitgeput en de donderdag avond was ik in paniek, ik dacht dat de uitzaaiÏngen in mijn longen veel gegroeid waren en dat ik daardoor niet kon ademen. Gelukkig waren de uitzaaiïngen niet gegroeid en had ik gewoon wat vocht rond mijn hart en had ik een tekort aan zuurstof. Ze hebben mij dan zuurstof gegeven en ik ben dan nog heel de vrijdag in het ziekenhuis gebleven en mocht dan ’s avonds naar huis. Ouf, het was alarm voor niets !

En nu woensdag moest ik binnen voor mijn chemo, maar die is verplaatst naar volgende week, mijn witte bloedcellen zijn te laag en ik mocht geen chemo krijgen, dus ik ben blij dat ik eindelijk van een goede week zal kunnen genieten ! maar ik heb iets doms gedaan, tussen het nemen van het bloed en de chemo krijgen, is er veel tijd tussen dus ik dacht : ik zal die buis van mijn nefrostomie aan mijn rug eens goed kuisen met ether tijdens het wachten en er was een plakker aan mijn rug dat ik niet af kreef, dus neem ik een schaar om die te knippen maar ik zie niets en wat doe ik ? ik knip volledig mijn nefrostomie buis in twee ! hoe dom kan je zo zijn, dus paniek. Ze hebben de woensdag met een kleiner buis het kunnen oplossen maar gisteren is mijn nefrostomie 2 keer verstopt en de 2de keer hebben ze beslist om een nieuwe buis te steken, dus gisteren namiddag, naar de operatiekamer om onder lokale verdoving een nieuwe buis te steken. Hopelijk krijg ik weer niet die bacterïe dat ik door die nieuwe buis 1 maand geleden gekregen heb. Ik zal deze keer als ik koorts doe direct naar het ziekenhuis gaan en vragen naar dat 6de antibiotica !

Dus het is vanaf nu genieten tot woensdag.

Ziezo voor het nieuws.

Veel groetjes aan iedereen, en ik ben altijd blij als jullie een reactie plaatsen, maar sorry als ik niet altijd op jullie reactie antwoord.

Daisy

Dit bericht is geplaatst in blog.

Geef een reactie