Beu aan het worden !

Hallo iedereen,

Mijn blog heeft een nieuw kleedje ! Dank aan mijn lieve oudste dochter Aurelie, nog eens bedankt ! Er zijn nu ook 3 foto’s van mij bij, zo kunnen jullie zien hoe ik eruit zie!

Er is ook een mooi gedichtje van mijn jongste dochter Melanie rechts op mijn blog.

Ik ben het dus stilletjes beu aan het worden, 9 dagen ziekenhuis en al 16 dagen koorts ! Ik heb gevraagd om van ziekenhuis te veranderen en te komen waar mijn behandelende arts is voor een betere opvolging. Dat zou maandag gebeuren zei mijn uroloog, maar maandag geen nieuws en deze morgen ook geen nieuws ! Dus heb ik zelf  weer contact opgenomen met mijn behandelende arts en ik mocht van haar direct verhuizen ! Ik ben hier nu sedert deze avond en hoop morgen nieuws te hebben. Ze hebben pas vrijdag een cultuur van mijn bloed aangevraagd om te weten van waar de infectie zou komen, maar dat kan 5 dagen duren voor ze de uitslag weten, weer iets bijgeleerd ! De volgende keer mogen ze een cultuur doen vanaf mijn eerste dag ziekenhuis. Mijn 6de antibiotica werkt dus ook niet en mijn behandelende arts denk dat de port a cath besmet zou zijn en we zouden die moeten wegnemen en een andere plaatsen langs de andere kant, daar weet ik morgen meer over ! Hoop ik toch omdat donderdag een feestdag is en dan ze waarschijnlijk dan niets zullen doen, ik hoop dat ze morgen namiddag die port a cath verwijderen anders is het pas vrijdag. Wat mij ongerust maakt is dat ik al 3 weken geen chemo heb en ik ben bang dat de metastasen in mijn longen daardoor zullen groeien ! Het zou weer door een stomme fout zijn van de dokters, dat ze niet vroeger hun werk gedaan hebben, misschien was die port a cath al sedert mijn eerste dag koorts besmet, waarom denken ze toch niet aan alles ! Ik ben boos op mezelf dat ik er zelf niet aan gedacht heb en dat ik het zo ver heb laten gaan voor dat ik reageerde !

Ziezo voor het nieuws en hopelijk krijgen jullie mijn blog berichten met mijn nieuwe blog en hoe vinden jullie die ?

Tot morgen, ik laat iets weten,

Daisy

 

Dit bericht is geplaatst in blog.

Één reactie

 1. Ann Sagaert zegt:

  Dag Daisy,
  Inderdaad, héél jammer dat ze daar in het ziekenhuis niet eerder aan gedacht hebben,…en dus nog maar eens het bewijs dat jij een héél sterke moedige dame bent!
  Kop op, zou ik zeggen, weeral een tegenslag erbij, maar ook dat zal je te boven komen! Hou je goed, en héél veel sterkte!

  Ps: Amai, heel mooie blog, en super moi gedichtje, met niets dan de waarheid, uw dochter heeft dat super gedaan!

  Vele groetjes Ann Sagaert

Geef een reactie