Geen verandering

Hallo iedereen,

Geen verandering, nog altijd koorts, die steeds terugkomt. Gisteren om 15u zijn ze gestart met weer een nieuwe antibiotica, maar nog geen verandering. Als ik maandag niet beter ben, moet ik veranderen van ziekenhuis, hier op urologie kunnen ze niets anders meer geven. Ze hebben vrijdag ook bloed genomen voor een cultuur, maar de uitslag is pas maandag namiddag en mijn behandelende arts denk misschien, dat mijn port a cath geinfecteerd is.

Dus het is afwachten tot maandag namiddag en blijven leven tot dan met de koorts !

Tot later.

Daisy

Één reactie

  1. raoul messiaen zegt:

    ik weet het wat moet ik zeggen vind u zeer moedig leef met u mee meer kan ik niet zeggen of toch beterschap wens ik u al is dit maar een wens toch wil ik iets zeggen groeten raoul

Geef een reactie