Nog koorts

Hallo iedereen,

Ik heb dus te vroeg ‘joepie’ gezegd, gisteren avond weer hoge koorts, en nu ook weer terug. Ik zou gisteren avond nog een antibiotica hebben zei de dokter mij in de namiddag en ik vraag die aan de verpleegster wanneer ik die zal krijgen maar zij weet van niets ! De dokter heeft nog niets gezegd, ik vraag dan aan de nachtverpleegster als ik mijn antibiotica zal hebben maar zij weet ook van niets ! Grrrrrrr Deze morgen als de dokter kwam vraag ik, moest ik gisteren geen antibiotica krijgen ? ja en ik, maar ik heb die niet gekregen ? dan hebben we het vergeten door te geven, je zal hem nu krijgen ! Dus weer een dag verloren ! Ik zeg ook dat ik deze morgen weer zo veel bloed heb verloren, het is normaal ! Ik vraag als ze voor de zekerheid toch een foto van mijn nier willen nemen en dat is goed. De dokter kom dan met de uitslag en hij ziet niets mis, maar waarom verlies ik al dat bloed en zijn antwoord ……. omdat je een pechvogel bent ……. ik dacht van te wenen en eens mijn gedacht te zeggen maar ik ben nog te lief ! Dus we staan nog even ver ….

Tot later.

Daisy

Geef een reactie