Geen chemo deze week

Hallo iedereen,

Dinsdag 6 mei : ziekenhuis voor het buisje van mijn nier te vervangen onder volledige verdoving. Om 12h verdoving en om 15u30 in mijn auto achter Jana naar school. Niet echt verantwoordelijk maar ik voelde mij goed.

Woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 mei ziekenhuis voor mijn chemo. Vrijdag voelde ik me al niet te goed maar steek het op de chemo. Morgen beter !

Zaterdag 10 mei : voel me niet goed, heel de dag in de zetel, raar dat ik deze keer zo slecht ben ! De kinderen komen eten met hun vriend voor moederdag maar ik heb de moed niet om te etenen om bij hun aan tafel te gaan. Morgen beter !

Zondag 11 mei : nog altijd niet goed en zo zwak, ik kan niet voor moederdag bij mijn mama gaan met de rest van de familie, ik vind het zo spijtig ! Mijn man mag achter ons stuk taart gaan en wat eten meenemen die we normaal bij mijn mama gingen eten. Dank u mama ! Hij komt terug en we nemen samen een kop koffie met taart. Morgen beter !

Maandag 12 mei : pfff nog niet beter, hoe komt dat nu dat ik deze keer zo af ziet ? Ik haal mijn courage op om Jana van school te halen. Eens thuis voel ik me warm en ik heb koorts. Morgen beter !

Dinsdag 13 mei : ik sta op met koorts en bel de dokter, ik denk weer een urine bacterie en ze neem een staaltje urine en s avonds mag ik bellen, ik heb heel de dag koorts en de uitslag is een urine bacterie en starten met antibiotica maar donderdag weet ze nog meer over het urine staaltje. Ik ben te zwak en kan Jana niet naar school gaan halen, ik ben kwaad op mezelf ! Maar nu ik antibiotica begonnen ben zal het morgen beter zijn !

Woensdag 14 mei : zeer slecht geslapen, regelmatig wakker door hoge koorts, voel me echt niet goed, ik doe heel de dag koorts. Morgen beter !

Donderdag 15 mei : weer bijna niet geslapen, wakker door de koorts, voel me nog niet goed, niets van energie meer. Intussen is het mijn 3de dag antibiotica. Ik bel de dokter s avonds en ‘dat beestje’ is resistent aan de antibiotica dat ik neem dus moet ik een ander antibiotica starten. Nog altijk koorts heel de dag. Morgen beter met de start van de nieuwe antibiotica !

Vrijdag 16 mei : ik ga zot komen, weer niet geslapen door de koorts en toen ik naar het toilet ging was mijn urine zakje vol met bloed, ik in paniek naar mijn mama bellen om mij naar het ziekenhuis te voeren omdat ik te flauw ben om te rijden, maar vals alarm het is maar een klonter bloed die in mijn nier was die losgekomen is, maar de uroloog is niet op zijn gemak met die blijvende koorts en wil mij al in het ziekenhuis houden maar ik wil niet, met de nieuwe antibiotica zal het beteren, als ik maandag nog koorts doe moet ik binnen maar ik denk, morgen beter !

Zaterdag 17 mei : weer s nachts wakker door hoge koorts en heel de dag koorts. Niets van energie. Morgen beter ! Ik begin te twijfelen !

Zondag 18 mei : weer een slechte nacht en een dag met koorts. Ik begin mijn valiesje te maken om morgen binnen te gaan, dus deze keer, morgen beter !

Maandag 19 mei : heel slechte nacht met koorts, ik bel naar mijn huisarts en zeg dat ik nog steeds koorts doet en ze zegt om ook binnen te gaan dat het laatste antibiotica waarschijnlijk ook ‘het beestje’ niet zal doden. Dus richting ziekenhuis voor 5 dagen om antibiotica via baxter te krijgen om ‘het beestje’ te doden. Nog veel koorts deze dag. Morgen beter of ik kom zot !

Dinsdag 20 mei : zeer slecht geslapen door hoge koorts gisteren avond en om 4u deze nacht weer 38,2 maar sedert dan geen koorts meer, eindelijk, hopelijk blijft het nu zo en kan ik een nacht eens doorslapen ! Dus deze keer gooie keer, morgen beter !

En dus daardoor mag ik morgen geen chemo krijgen, uitgesteld tot volgende week.

Ziezo, voor het nieuws.

Tot later.

Daisy

Dit bericht is geplaatst in chemo.

Geef een reactie