Chemo n°8

Hallo iedereen,

Ik ben weer in het ziekenhuis voor chemo n°8, vanavond mag ik zeggen “nog 4!”. Het is wel n°8 van de reeks van 12, ik heb al chemo sedert 20 december 2012, in totaal is het denk ik mijn 26ste chemo ! En ik zeg “nog 4” maar ik weet dat er na mijn rustpauze weer chemokuren gaan zijn, maar ik moet ergens een “einde” zien om dan weer verder te kunnen, “nieuwe vooruitzichten” zeg maar, ook al zijn de “vooruitzichten” “kanker-behandelingen” ! OK stoppen met klagen, ik heb meer goede momenten dan slechte dus in het algemeen gaat het, en zoals mijn oncoloog zeg, ik ben nog niet uitbehandeld ! dus doe zo voort Daisy !

Ik heb vorige week woensdag voor de eerste keer sinds mijn ziekte terug gefietst, samen met mijn man, het was tof om weer samen eens te fietsen. We zijn ook vorig weekend naar Parijs geweest (naar mijn schoonouders) voor de eerste keer ook terug sedert ik ziek ben, het was ook zeer tof om die baan terug te doen (we doen die baan al 26 jaar intussen!).

Ik heb wel wat problemen gehad met dat buisje in mijn nier, het is weer 3 keer verstopt geweest. Maar de 2 laatste keren heeft mijn man het kunnen “ontstoppen”, we hebben het materiaal gekregen en de uitleg in het ziekenhuis om het thuis zelf te kunnen doen, zo moet ik niet meer iedere keer naar het spoed of naar het ziekenhuis, mijn man kan het nu doen. Dank u “n amour” !

Ik heb volgend weekend een weekendje aan zee geboekt, we gaan ervan genieten !

Dinsdag namiddag is het weer bloemschikken.

De schilderwerken zijn ook begonnen beneden, ze hebben onze nieuwe tuinmeubelen geleverd, ze hebben de kasten van de berging komen plaatsen (eindelijk!), ik heb iets te veel geshopt ! 4 paar nieuwe schoenen !, de tuinman moet nog heel de tuin komen opnieuw doen, weekendje aan zee, ik moet nog veel mensen gaan bezoeken …. dus er zijn nog “veel andere vooruitzichten” ook ….

Tot later

Daisy

2 reacties

  1. Christine zegt:

    je ben een zonnetje in iemand levens ,je hebt veel energie en de kracht voor de leven dat je uit gewoon uitstraalt doe zo verder we moeten nog eens afspreken he !
    Er zouden veel een voorbeeld aan je mogen nemen ;
    veel lieve groeten Christine

Geef een reactie