Ik herleef !

Hallo iedereen,

Vandaag mag ik het ziekenhuis verlaten, mijn 6de chemo zit erop. Nu nog 6 en dan even stoppen, ik heb het al uitgerekend en mijn laatste chemo is op 4 juni. Ik kijk er naar uit. Dan is de behandeling nog niet gedaan, dat weet ik, maar een tijdje kunnen genieten van een rustpauze zal deugd doen. En ik blijf hopen op de longoperatie, we zien dan wel.

En ik herleef, letterlijk ! misschien door die mooie zon dat we de laatste dagen hebben ! maar ik kan stilletjes weer van alles doen, ik kan weer wat strijken, een wasmachine laten draaien, de droogkast in gang doen, mijn wast plooien, mijn bed verversen, boodschappen doen, eten maken, eens weggaan …. dat vraagt mij allemaal veel energie maar ik kan het rustig op mijn gemak doen en met heeeel veel rustpauzes !!!

Iedereen zeg mij dat ik er goed uitziet, (je zou niet zeggen dat ik kanker heb, willen ze waarschijnlijk zeggen!) maar ik doe mijn best om er goed uit te zien, ik draag een mooi kleedje maar onder dat kleedje is er een stoma en een urinezakje met een buis die uit mijn rug kom maar de mensen zien dat niet en zien ook niet dat groot litteken op mijn buik van boven naar onder maar ik klaag niet hoor, ik ben blij dat ik het allemaal goed kan verstoppen en in mijn blote zie ik er maar raar uit maar ik ben al heel blij dat mijn man mij zo nog wil ! trouwens een dikke chapeau voor alles wat hij doet voor mij en voor zijn geduld ! Voila, dat is ook eens gezegd !

Ik wacht nu op mijn mama die mij naar huis zal brengen, en dan een lekkere koffie op ons terras, genieten dus. En jullie moeten ook van alle kleine dingetjes genieten hé !

Tot later,

Daisy

Geef een reactie