Ongewijzigd

Hallo iedereen,

Ik schrijf jullie van het ziekenhuis waar ik vanaf nu dus iedere keer 3 dagen blijf tijdens mijn chemokuur.

Gisteren had ik een nieuwe CT scan en in mijn longen is het “ongewijzigd” bij vergelijking van de vorige scan, dus ik ben blij dat er geen letsels bijgekomen zijn en dat de andere niet gegroeid zijn. Mijn tumormarker is ook lichtjes gedaald dus daar ben ik ook blij mee. Alles blijft dus stabiel en we gaan zo verder met de behandeling, nu nog 7 chemokuren (nog tot juni!) en dan normaal een rustpauze van 3 maanden.

Ik zou dan graag in juli een longoperatie ondergaan maar die kleine letsels in mijn longen moeten eerst weggaan anders willen ze de operatie niet doen, ik heb nu al 4 chemokuren gekregen en ik hoop met de nog andere chemokuren dat die kleine letsels toch weg zullen zijn en dat de opratie dan kan doorgaan voor die grotere letsels weg te doen. Blijven hopen dus !

Er staat nog niet zo veel gepland voor de komende 2 weken :

– woensdag voormiddag mijn haar eindelijk weer eens in blonde meches  doen

– woensdag namiddag pianoles, het gaat al goed !

– donderdag met Droopy (onze hond) naar de toilettage

– zaterdag een leuke babyborrel !

– en maandag gaat onze Jana mijn metekind voor het eerst naar school en ik mag ze gaan ophalen om 16u. Als mijn zussie verleden jaar sprak van “volgend jaar na de krokus mag Jana naar school” dacht ik van dat niet meer mogen mee te maken ! maar ik ben er nog en zal er zeker van genieten om ze te gaan halen ! zo flink dat ze is. Mijn man zeg dat ik ook haar trouw zal meemaken !

Ik heb ook onlangs Christine leren kennen opwww.stomavlaanderen.be of www.stoma-actief.be een lieve vrouw die ook een stoma heeft, we moeten ons binnenkort eens ontmoeten en eens praten over alles en nog wat dus Christine tot binnenkort bij mij of bij u ! Ik heb ook via mail Gerda Persoons leren kennen, ze heeft een boek geschreven over leven met een stoma zie www.gerdapersoons.be/stoma-een-gat-in-mijn-buikook een toffe boek en een toffe dame.

Ziezo voor het nieuws.

Veel groetjes aan iedereen en tot later.

Daisy

2 reacties

  1. Christine zegt:

    Lieve Daisy,

    Ik duim voor jou , ik hoop dat niet te veel last heeft van de chemo .
    we spreken natuurlijk af wanneer je weer wat bij je positieve zijt , ik zal een kaarsje laten branden en met u courage en de mensen die jou steunen hopen wij ook op een goed afloop .
    En ja Gerda Persoons haar boek heb ik ook gelezen en ik ontmoet ze nu in April op stomavlaanderen dikke knuffels Christine

Geef een reactie