Alles gaat goed !

Hallo iedereen,

Het gaat goed met mij ! Geen nieuws, goed nieuws zeggen ze ! Ik ben niet ziek van de chemo, wel heel raar ! sedert 1 jaar dat ik chemo krijg ben ik al altijd 1 week ziek geweest en nu niet ! Ik heb al een mail naar mijn behandelende arts gestuurd om te vragen als de chemo wel goed zijn werk doet ! volgens haar doet de chemo goed zijn werk en moet ik daarover niet ongerust zijn en het heeft waarschijnlijk te maken omdat ik nu voor mijn chemo 3 dagen in het ziekenhuis blijf en dat ik daar veel vocht krijgt (door de baxter) en thuis heb ik al moeite om een glas water te drinken en dus volgens haar zou de chemo door al die vocht vlugger uit mijn lichaam gaan, had ik dat eerder geweten ging ik dat al vroeger gedaan hebben, al die weken verlies waar ik zo slecht was en afwachten tot ik beter was !

Dus zijn mijn dagen goed gevuld, met van alles. Wel simpele dingen maar ik geniet ervan.

Binnen 2 weken is er een nieuwe scan van longen en buik om te zien hoe de evolutie is. Als het stabiel is, zou ik al blij zijn.

En vrijdag gaan we voor 1 nachtje uitslapen in een 5 sterrenhotel met welness, het is het valentijnscadeau dat ik aan mijn man gegeven heb, we gaan ons eens laten gaan en genieten, neem een kijkje : www.martinshotels.com/nl/hotel/chateaudulac 

Tot later

Daisy

2 reacties

  1. Sandrine zegt:

    hey Daisy,
    zo goed voor je dat je niet ziek bent van de chemo! geniet maar van jullie nachtje uitslapen en de welness!! En hoe gaat het met de pianolessen? groetjes van ons allen!

Geef een reactie