Het gaat goed

Hallo iedereen,

Joepie, mijn eerste goeie dag sedert mijn chemo van vorige week woensdag. Ik heb toch weer goed afgezien. Dus vanaf nu is het genieten van alles tot volgende week woensdag. 6 dagen die allemaal al goed gevuld zijn.

Vandaag : koffiklets bij mijn zus, maar die is gaan werken en mama is daar die naar Jana kijkt en dan vanavond een bezoekje aan de schoonheidspecialiste om wat te relaxeren en eindelijk eens een lekker etentje maken voor mijn man. Ook eens naar de winkel gaan zal leuk zijn, als je al zo lang niet meer geweest ben vind ik dat wel plezant om weer eens boodschappen te doen.

Vrijdag : bezoek in de namiddag van een vriendin voor koffiklets en dan in de late namiddag hebben we een afspraak met iemand die mooie teak tuinmeubelen verkoopt dus doen we daar eens een bezoek.

Zaterdag : 10 u pianoles en dan achter mijn vriendin om iets te gaan eten en wat te gaan shoppen.

Zondag : koffiklets in de namiddag bij mijn doopmeter en in de avond nog eens langs mama gaan om daar ook eens een goeiedag te zeggen.

Maandag : niets op het programma maar toch genieten.

Dinsdag : afspraak in de voormiddag met de longarts en in de namiddag mijn eerste les bloemschikken en in de avond nieuwjaarsreceptie van het werk met mijn vriendin.

Woensdag : weer chemo !!!!! en enkele dagen zienkenhuis maar eerst genieten van mijn volle goede week !

Tot later.

Daisy

Geef een reactie