Wat nieuws

Hallo iedereen,

Dinsdag zijn ze mijn piano komen leveren, ik heb een foto geplaatst en volgende week woensdag heb ik mijn eerste pianoles. Spannend !

Ik heb gisteren mijn chemo gekregen aan 100% en op mijn vraag heb ik dus gekozen om enkele dagen in het ziekenhuis te blijven om die chemo te doorstaan. De eerste 3 dagen zijn het moeilijkste. Misschien zal ik morgen avond naar huis al gaan, ik zal zien hoe ik ben. Nu gaat het redelijk, misschien omdat ik hier een baxter heb met vocht en door de vocht gaat de chemo vlugger uit mijn lichaam, thuis drink ik niet genoeg.

Mijn tumormarker is weer gestegen, niet veel maar toch. Mijn arts zeg dat ik daar niet zo moet ongerust van zijn, maar sedert mijn operatie doet hij niets anders dan stijgen, dus ben ik toch wat ongerust !

Ik heb ook gisteren een ct-scan van mijn longen gehad en het is stabiel, er zijn geen letsels bijgekomen, er zijn geen gegroeid en ook geen kleiner geworden. Mijn arts had liever gehad dat ze kleiner waren maar het is toch goed dat er geen nieuwe zijn vind ik !

Mijn longarts was heel de week op congres, dus maandag zal ik hem bellen als hij de scan kan vergelijken met deze van in december, hij zal meer kunnen zien dan mijn arts, die lees gewoon het verslag van de radioloog af en mijn longarts kijkt naar al de letsels en vergelijk die. We zullen zien wat hij zal zeggen.

Dinsdag avond moest ik de morphine pleister vervangen maar ik heb het niet gedaan. Ik ben er te moe van en veel te misselijk, momenteel heb ik geen buikpijn, we zullen zien hoe het daar verder mee gaat.

Ziezo voor het nieuws.

Tot later.

Daisy

5 reacties

 1. Lilianne zegt:

  Hey Daisy ! Goed hé dat je nu een spiksplinternieuwe glanzende piano hebt ! Je hebt echt gelijk hoor dat je met pianoles begint, ik kan ervan getuigen dat muziek écht maar dan ook écht helend is ! Zoals je weet is muziek voor mij een heel belangijk deel in mijn leven, en het heeft me door menige zwarte periode geholpen. Ik hoop dat het bij jou ook zoveel goed doet ! Ik bel je volgende week wel eens op, als je je dan ok voelt kom ik even “dag” zeggen. Veel liefs, Lily

 2. gerda persoons zegt:

  dag Daisy,

  Oké, het is al heel goed dat er niks bijgekomen is….een mens moet gewoon verder doen. Het moet beteren hé Daisy. En wat fantastisch met die piano! Ik ben heel benieuwd wat je allemaal zal leren. Laat het ons weten aub! Muziek werkt heel positief!! Dat is een pracht beslissing van je. Een dikke kus voor je en zeker tot mails! xxxx gerda

  • Daisy zegt:

   Dag Gerda,
   Zo lief dat je mijn blog volgt. Ik heb je boek in een keer uitgelezen, die was tof, zeker voor iemand zoals mij die ook een stoma heeft. Heb je dat al gehoord dat er 2 meisjes zijn uit de Limburg die lingerie gaan maken voor stoma patienten ? neem een kijke op hun site http://www.bellastoma.be of op you tube “iedereen beroemd”.
   Veel groetjes
   Daisy

 3. Ann Sagaert zegt:

  Helaba Daisy,

  Ik ben blij te lezen, dat het al bij al toch redelijk gaat. Je moet je inderdaad niet te veel fixeren op die tumormarkers die gestegen zijn. Veel belangrijker is dat er geen letsels bijgekomen zijn, en ook niet gegroeid zijn! Door de operatie die je moest hebben, heb je sedert ook nog maar twee keer je chemo gehad hé! En nu toch bijna weeral één keer achter de rug! Volhouden hé meid, ik denk aan je!
  Groetjes Ann

Geef een reactie