Moeilijke dagen

Hallo iedereen,

Ik heb 3 heel moeilijke dagen achter de rug. 3 dagen heb ik in bed doorgebracht. Wat kan vermoeidheid in je lichaam toch vreselijk zijn ! als je voor niets kracht heb, als zelfs het zitten op het rand van je bed je al zoveel energie vraagt !dan zakt de moed toch in je schoenen ! Ik dacht zelfs aan euthanasie, ik had het gehad, het was genoeg, “de prik” mocht komen …. waarom dat allemaal moeten doorgaan als het toch niet zal beteren …. ik heb ook zo’n maagpijn, waarschijnlijk omdat ik in mijn hoofd met vanalles bezig ben, ik heb nu ook buikpijn en pijn aan mijn lever (ook al zeggen ze dat lever geen pijn doet) maar ik denk dan dat het de kanker is die groeit ! het zijn uitzaaiingen in mijn lever of de kanker is terug in mijn buik en die pijn in mijn rug, het zullen ook uitzaaiingen zijn in mijn botten …..en zo geraak ik in een zwart gat, hoe dichter ik bij het gat ben hoe meer pijn ik heb …..dus weg met die slechte gedachten maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan maar ik ga mijn best doen ! binnen 2 weken heb ik een nieuwe ct scan en we zien wel wat hij zal zeggen.

Morgen is het genieten van de dag, ik word 43 jaar !

Tot later,

Daisy

3 reacties

  1. raoul messiaen zegt:

    dag daisy goede verjaardag gehad hoop ik zonder pijn de moet niet opgeven hoor ja weet ik gemakelijk gezegd maar wat moet ik zeggen ik vind het oneerlijk maar ja wat is eerlijk geniet zoveel u kan hier brandt een kaars voor iedereen die kanker heeft voor steun hopelijk breng het iets bij groeten raoul

  2. Lilianne zegt:

    lieve Daisy, ja ik ben net zoals Saskia, zoiets “me révolte”, dat jij dat uitgerekend moet meemaken. Ik begrijp dat het moeilijk is om de moed niet op te geven, en toch moet je blijven proberen hoor ! Ik hoop dat je toch van je verjaardag zult kunnen genieten, samen met je ventje en je kinderen. Ik wens je een zo fijn mogelijke verjaardag ! Knuffel, Lilianne

  3. Saskia zegt:

    Dag daisy ,wat lees ik allemaal ik vind het zo oneerlijk mijn hart weent als ik dat al lees wat je al moet doorstaan . Ik hoop da je morgen toch wat kan genieten van je verjaardag veel liefst en dikke knuf xxxx

Geef een reactie