Afspraken Leuven en Gent

Hallo iedereen,

Vandaag zijn we dus naar Leuven geweest en naar Gent voor een tweede opinie.

Leuven is wel heel ver vind ik ! maar ze hebben alle twee dezelfde antwoorden gezegd. Geen RFA of MWA, wel “letsels” verwijderen via operatie.

Wat die dokter in Gent nu voorstelt, is : chemo verder doen en zien wat de “letsels” doen. Voorlopig heb ik er nog veel te veel om die via een operatie te verwijderen. Hij zal ook ieder ct scan vanaf nu bekijken, welke “letsels” gaan weg, welke blijven, welke komen terug, welke verminderen, welke groeien, welke veranderen niet ….. om dan een beter inzicht te hebben als er een operatie gepland is. Hij stel ook voor om het te doen via kijkoperatie omdat als er later weer “letsels” terug komen kunnen ze weer een kijkoperatie doen, hij is meer van de “jonge generatie” en zeg dat de “oude generatie” meer zou gaan voor een operatie waar ze de borstkas opendoen maar hem is daar niet voor.

Dus ik heb weer wat hoop.

Fijn weekend aan iedereen.

Tot later.

Daisy

Geef een reactie