Genieten van 2014

Hallo iedereen,

Eerst en vooral mijn beste wensen voor 2014.

Ik heb het moeilijk met de chemo, het is toch zwaar ! en al die berichten van goede gezondheid ! Ik weet ze bedoelen het goed maar toch ! wens mij geen goede gezondheid ! Ik ben ook wat dépri ! en zo moe, zo moe op een manier dat zelfs veel slapen niet kan oplossen. Misschien verwacht ik te veel, te vlug van mijn eigen. De operatie aan mijn longen is nog maar van 2 weken geleden en moet ik de tijd nemen om er weer door te komen !

Volgende week vrijdag heb ik een afspraak in Leuven om te zien of ze die “bolletjes” in mijn longen toch zouden kunnen wegnemen met RFA (radio frequency ablation). Hier denken ze van niet, maar ik zal wel horen wat ze in Leuven zeggen. Ik heb ook iets gelezen van “microwave ablation” (MWA) dat is voor “bolletjes” groter dan 5mm, maar hier in Belgïe doen ze dat niet denk ik. Alleen in Nederland. Maar ik weet niet als ik daar kan van genieten, we zien wel wat ze zeggen volgende week.

Je ziet, ik blijf zoeken naar alle mogelijkheden en soms vraag ik me af waar ik die energie allemaal haal. Waarschijnlijk door een sterke wil en koppigheid (ik ben steenbok!). Ik wil zo lang mogelijk leven met die ‘K’ in mij ! Hij is mijn “vijand” en ik weet dat hij ooit ook zal winnen maar ik zal mij nu nog niet neerleggen !

Dus zal ik nog genieten van 2014 en jullie moeten ook genieten van elkaar !

Tot later

Daisy

Één reactie

  1. Lilianne zegt:

    hallo Daisy ! Ik hoop ook inderdaad dat je in 2014 kunt genieten van je familie, je mooie huis, je vrienden en dat je je zo goed mogelijk kunt voelen. Ik vind je echt heel moedig en bewonderenswaardig ! En een echte steenbok, net zoals ik, dat herken ik ook ! Weet je nog dat je vroeg waarmee de “K” van mijn vriendin’s vriendin begonnen was 20 jaar geleden ? Met de uterus. Nu , 20 jaar later gaat het wel snel bergaf, maar 20 jaar is natuurlijk veel beter dan een paar maanden niet ? Je hebt gelijk te blijven vechten, en ik zou er veel voor doen om je daarbij te kunnen helpen ! Binnenkort kom ik nog wel even keuvelen ! Veel liefs, Lilianne

Geef een reactie