Nog 11

Hallo iedereen,

Ziezo, eerste chemokuur aan 100 % is gedaan, om monster “K” weer wat tegen te houden. Ik heb wel nog de chemopomp tot woensdag avond. Nog 11 x chemo en dan heb ik een rustpauze van 3 maanden ! We gaan daar dus op verlangen en hopen dat het tegen dan allemaal stabiel blijft.

Die draadjes uithalen was minder plezant. Maar het is me toch gelukt om flink te zijn !

Veel meer nieuws heb ik niet.

Ik wens iedereen een prettig eindejaar ! en tot 2014 !

Tot later

Daisy

Dit bericht is geplaatst in chemo.

4 reacties

  • Daisy zegt:

   Dag Conny,
   Dank u voor de nieuwjaarswensen en voor jullie allemaal ook het allerbeste voor 2014 ! Ik zal mijn best doen maar ik heb het wel moeilijk met die chemo en ik ben ook wat dépri !
   Veel groeten
   Daisy

 1. raoul messiaen zegt:

  dag daisy ik heb uw blog gelezen en u heb mijn record gebroken zijt een dag vlugger naar huis gegaan ik hoop dat alles verloop zoaols ge wenst natuurlijk is het geen kadoo maar ben blij voor u dat alles redelijk en met beperkte pijn is verlopen ik wens u veel sterkte en prettige feestdagen groeten raoul

Geef een reactie