Al wat beter

Hallo iedereen,

Het gaat al heel wat beter. Ik kan terug slapen op mijn rechter zij, met mijn linkse zij gaat het nog niet zo goed, maar ik ben al blij zo ! De verpleegster heeft de wonde ververst en er zijn 3 sneden van 4 cm met elk 4 draadjes dus 12 draadjes, ik dacht eerst dat het 1 lange snede was. Brrrr en maandag de draadjes uittrekken !

Gisteren bezoek gekregen van L. ik was blij van ze nog eens te zien en wat te babbelen over alles en nog wat, dank u L. voor je komst bij mij ! zussie en Jana zijn ook gekomen en mama ook dus het was een drukke en gezellige namiddag die vlug voorbij is gegaan.

Deze morgen heb ik wat babysitting gedaan bij me thuis op Jana, we hebben met de pop gespeeld en met haar “dokters valisetje” en ’s middags is zussie blijven eten met Jana. Deze namiddag lekker niets gedaan met mijn ventje in de zetel en wat tv gekeken en vanavond lekker eten met de kinderen en hun vriend. Verse kip met verse frietjes en salade mmmmmmm….

En morgen is het de verjaardag van mijn ventje, al 46 jaar. ’s Avonds gaan we met de kinderen en hun vriend even gaan uit eten.

Lekker genieten van alles want maandag weer chemo !

Tot later

Daisy

Geef een reactie