Toch kwaadaardig !

Hallo iedereen,

Ik ben nu nog in het ziekenhuis en mag deze namiddag al naar huis. Het is dus gegaan met een kijkoperatie, wat was ik blij ! (en Raoul je had gelijk, ik heb niet veel op de pijnpomp moeten drukken en ik mag zelfs al 1 dag vroeger dan jij naar huis!). Ik heb wel nog pijn maar met pijnstillers is het te verdragen. En ik kan nog niet zo goed mijn arm gebruiken en bewegen maar ik zal het thuis nog wat rustig doen.

De chirurg heeft dus 4 “bolletjes” weggenomen en die zijn kwaadaardig dus geen goed teken. Ik had er mij aan verwacht dus was het nieuws al wat beter aanvaardt dan gedacht. Ik moet 10 dagen wachten tot de wonde genezen is voor terug te kunnen starten met chemo, dus eerste chemo is op 30 december en ik zal ze weer aan 100% vragen, misschien tot ik het kan verdragen en dan wat verminderen.

Ik zal ook een afspraak vragen met mijn prof. in Leuven en ook met mijn prof. in Gent om te luisteren wat zij verder voorstellen. Ik luister liever naar twee verschillende opinies.

Ik laat jullie weten wat ze gaan zeggen voor het vervolg.

Tot later

Daisy

p.s. sorry, ik zou veel willen schrijven maar ik vind al de woorden niet !

Geef een reactie