Niet zo goed nieuws

Hallo iedereen,

Vandaag was dus de CT Scan en toe ik binnen mocht bij mijn arts zag ik al aan haar dat het niet super was. Ze zei “ik ga mij zitten om het je te vertellen”.

Dus op de scan zien ze dat het grootste “bolletje” wat gegroeid is en dat er veel andere “bolletjes” bijgekomen zijn van 2 tot 3mm, wat geen goed teken is. Ze raadde mij aan om zo’n “bolletje” te laten wegnemen en te laten analyseren.

Ik heb dan direct naar mijn longchirug gebeld en ik mocht langs gaan en ik vraagde hem wanneer hij het kon doen en het is gepland voor donderdag, ik wilde al maandag maar dat ging niet, hij moest nog heel mijn dossier bekijken en bespreken met anderen en hij wilde goed voorbereid zijn voor de operatie, dus laten we het op donderdag.

Het zal dan weer starten zijn met chemo om die “bolletjes” tegen te houden, dat ze niet verder groeien, want zoals ik al wist van in juli kunnen ze die “bolletjes” niet wegnemen met een operatie, en ze kunnen die ook niet bestralen, en ze gaan ook nooit weggaan, het is alleen met chemo te behandelen.

Het is niet zoals 1 kwaadaardig gezwel in de long waar ze 1 long of een stuk van de long kunnen wegnemen, bij mij zijn het allemaal kleine “bolletjes” die groeien in de 2 longen en ik weet het einde al, als ze allemaal groeien zal ik verstikken, maar dan weet ik ook al dat ik zal kiezen voor euthanasie MAAR IEDEREEN : we zijn nog niet zover hé !

Ik ga er weer voor en ook voor de chemo, ook al zal het weer zwaar zijn. Ze zijn een heel tijd niet veranderd door de chemo en nu misschien omdat ik met de chemo gestopt ben, duiken ze weer op, dus gaan we ze weer een goede dosis vergif geven dat ze zich weer koest houden !

Om voor van iets anders te praten, de verbouwingen gaan hier goed voorruit. Ik heb al eerder gezegd dat ik foto’s zal geven maar ik ga er dit wk of begin volgende week zeker voor kijken om het te doen !

En het zal een shopping wk zijn met mijn ventje om alles klaar te hebben voor Kerst. Ik dacht van nog tijd te hebben maar door het nieuws van vandaag zal het wat vlugger moeten gaan. Ik kook niet dit jaar, we gaan vis bestellen voor het aperitief voor het voorgerecht en voor het hoofdgerecht bij mijn lekkere viswinkel en het zal ook shopping zijn in het wk voor de Kerstcadeautjes te kopen dus gaan we nog wat genieten.

Tot later

Daisy

Geef een reactie