Wat nieuws

Hallo iedereen,

Deze namiddag heb ik Prof. Van Cutsem van Leuven aan de lijn gehad en hij zou toch graag hebben dat dat letsel in mijn rechter long uitgehaald is. Het is mogelijk om het weg te doen met een kijkoperatie dus ben ik al blij. Hij zou graag hebben dat ik het in Leuven zou doen maar ik zou liever hebben hier in Kortrijk als het kan, ik heb volgende week dinsdag al een afspraak gemaakt met een longchirug hier in Kortrijk om het met hem even te bespreken en woensdag heb ik ook een afspraak met mijn behandelende arts om even haar mening te horen. De operatie zou ongeveer zijn voor half of eind januari dus zal het toch vlug gaan.

Ik zal woensdag ook praten met mijn behandelende arts over een medicament dat ik gezien heb : Cimetidine, als ik deze zou mogen nemen, hier een van de artikelen :http://dutch.lef.org/magazine/mag2007/may2007_report_cime…Het is het proberen waard denk ik.

Morgen is het een dag in het dagziekenhuis om die buis die uit mijn rug komt te vervangen, ik kon plaatselijke verdoving vragen maar ik heb volledige verdoving gevraagd. Ik kan nu al niet verdragen als de verpleegster het moet ontsmetten en daar bezigĀ is aan “te prutsen” dus is het best dat ik volledig zal slapen en ze moeten ook de bestaande draadjes weg doen en dan nieuwe draadjes doen om die buis vast te houden aan mijn rug en al dat “prutswerk” zal ik niet verdragen maar het zal geen lange verdoving zijn.

Ziezo voor het nieuws, slaapwel iedereen !

Tot later

Daisy

Geef een reactie