Hoop

Hallo iedereen,

Ik zal het heel stilletjes zeggen ! Ik durf het nog niet luid zeggen in geval dat het toch anders zou zijn ! Maar volgens de professor in Leuven waar wij geweest zijn ben ik kankervrij en in remissie en zou ik mogen stoppen met de chemo. Hij zal maandag avond nog eens alle scans bekijken met andere professors en dinsdag tussen 14 en 15u mag ik hem opbellen. Hij heeft mij de scan laten zien van 31 juli waar “ze verdachte bolletjes gezien hebben” en hij zei direct dat het volgens hem geen uitzaaiingen waren maar waarschijnlijk nog ontstekingen van mijn operatie waar ik 20 uren onder narcose was en waardoor mijn longen daardoor veel afgezien hebben. Dan heeft hij me de scan laten zien van 28 augustus en daar zag je inderdaad dat er bijna niets meer te zien was en dan heeft hij mij de petscan van 15 oktober laten zien waar er ook bijna niets meer te zien is. Waarom hebben ze hier in het ziekenhuis nooit zo de beelden met mij besproken ? Hier in het ziekenhuis was het : 31 juli = antwoord : “verschillende bolletjes in longen die wijzen op uitzaaiingen van je darmkanker”. Uitslag 28 augustus = “niets is veranderd, de bolletjes zijn niet gegroeid en niet verminderd”. Petscan 15 oktober = “geen teken van kwaadaardige cellen, maar die bolletjes zijn niet gewijzigd”. Voila de uitslag mondeling van hier in het ziekenhuis. En op 28 augustus kunnen die “bolletjes” niet weggegaan zijn door de nieuwe chemo omdat ik ze noch maar 1 keer had gekregen. Of toch wel ???? Ik begin aan alles te twijfelen, ik ga nu maandag nog eens naar mijn professor in Gent om de 2 scans en de petscan met hem te bekijken en te bespreken en hij zal zijn mening ook eens geven voor de chemo als die nog verder moet of niet maar intussen heb ik hem al via mail gesproken en ik mag zeker die professor in Leuven vertrouwen, mijn professor in Gent zegt dat hij in Leuven een expert terzake is dus … Ik laat jullie nog iets weten.

Tot later

Daisy

7 reacties

 1. sandrine zegt:

  ooh, zo’n goed nieuws zeg! hopelijk bevestigd de professor dinsdag nog eens dit goeie nieuws, en kan je inderdaad terug volop genieten, zonder chemo en al bijkomende kwalen!
  heel veel groetjes! xxx

 2. Ilse zegt:

  Liefste zussie,

  Ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik wel ben met dat nieuws!!! Ik hoop dat ze je chemo mogen stopzetten en dat je vanaf nu een beetje kan beginnen genieten van het leven, in plaats van zoveel af te zien!
  Sjmoebel en ik zijn blij met een lieve, sterke, moedige métie als jij! x x x

 3. Lilianne zegt:

  Maar dat is toch heel hoopvol, ik ben heel blij met dit nieuws ! Ik zal voor je duimen, maar dit is allemaal heel positief vind ik ! Liefs, Lilianne

Geef een reactie