Wat nieuws

Hallo iedereen,

De laatste week is alles goed verlopen, geen ziekenhuisbezoek ! Ik heb het wel nog moeilijk met die buis die uit mijn rug komt maar ik heb geen nierpijn meer en mijn urine loopt nu goed af in dat zakje dus was het momenteel de beste oplossing om dat te doen. Er is sprake van een darm blaas (ook pouch genoemd) te maken maar ik ben er nog niet klaar voor, het is een te zware operatie en ik zie dit nog niet zitten. Misschien later als ze de stoma terug plaatsen het dan samen doen maar dat is ook nog niet voor direct. We zien wel. Woensdag heb ik chemo gekregen aan 75%, ik ben wat minder ziek maar toch niet zo goed, maar nu nog 6 x chemo dus ik kan ze beginnen aftellen. Mijn tumor marker blijft goed, dus alles blijft stabiel; ik ben blij. En ze zijn begonnen met de werken hier thuis, eerst de terras, ik plaats dan een foto voor en na ! dan beginnen ze binnen ! We zijn blij dat we toch de werken doen, we maken plannen en ik dacht van geen plannen meer te kunnen maken MAAR ik hou die kanker goed in het oog ! ik heb woensdag een afspraak in Leuven met een professor om zijn mening te vragen (als het slechter zou komen in mijn longen of terug in mijn buik moet ik toch naar hem gaan dus ga ik liever nu al zodanig dat hij mijn dossier al ken !). Ik laat jullie nog iets weten daarover. Geniet van jullie weekend, het zonnetje doet deugd !

Tot later

Daisy

Geef een reactie