Nieuws van de dag

Hallo iedereen,

Wat ben ik flauw de laatste dagen en zo moe ! ik mag er niet aan denken dat het morgen chemo dag is ! Ik geraak maar niet uit mijn zetel, ik heb zondag ons bed gemaakt en het was een ramp, het was zoals ik een marathon had gelopen, ik heb 15min op de trap moeten blijven zitten om terug op kracht te komen en daardoor heb ik maandag informatie genomen om mee te doen aan een oncologische revalidatie in het ziekenhuis. Ik had er al iets van gehoord maar nog geen info genomen. Het is om de mensen te helpen die kanker hebben om weer wat meer kracht te hebben, ik zou mogen starten als alles goed gaat op 25 februari 2014, het is gedurende 3 maanden en 2 namiddagen per week, ik kijk er naar uit ! Morgen is de chemo aan 75% dus misschien zal het beter zijn en zal ik er minder van weten !

Tot later

Daisy

Geef een reactie