Zondag

Hallo iedereen,

Vrijdag avond was het weer zo, spoed ! Ik had in de namiddag 38 koorts en dan een dafalgan genomen en om 17u had ik dan 37.7 dus heb ik nog een dafalgan genomen maar dan had ik ook weer nierpijn rechts en om 20 u zijn we toch naar het spoed gereden. Ik dacht al “wat is het nu weer ! ze hadden mij gezegd dat met die nefrostomie alles zou in order komen met mijn nier en ik zou geen pijn meer hebben ! ik dacht dat het buisje uit mijn nier was of erger dat die nefrostomie niet werkte en ik dacht al aan dialise moeten doen …. dus er was veel in mijn gedachten aan het gaan”. Maar om middernacht kwam de uroloog van dienst die ik al kende (ik ken ze intussen allemaal!) en die zei me gewoon “ik heb je uitslag van je staaltje urine nagekeken dat we dinsdag genomen hadden en je heb een bacterie in je urine en met antibiotica is het te behandelen!” ik dacht dat ik ze ging slaan ! ik zeg dan “kon je mij niet opbellen om de uitslag te zeggen en niet wachten tot ik weer in het spoed beland van de pijn om die uitslag na te kijken ? ik kon al vroeger de antibiotica starten en er ging weer niet van alles door mijn hoofd gaan ! moet je mijn dossier niet opvolgen ? moet ik altijd zelf aan alles denken ? ik was echt boos op haar maar ja ik mocht naar huis en om 2 uur s’nachts waren we thuis. Anders gaat het redelijk met mij, wel nog altijd zeer flauw. Prettige zondag aan iedereen.

Tot later,

Daisy

Dit bericht is geplaatst in weekend.

Één reactie

  1. Lilianne zegt:

    Wel, je hebt groot gelijk gehad eens goed je gedacht te zeggen. In het ziekenhuis worden we teveel als nummers gezien en wordt niet genoeg rekening gehouden met de menselijke factoren en de stress die je er bovenop doen!
    Rust nu maar lekker uit, hopelijk heb je deze week geen chemo.Veel liefs.

Geef een reactie