Woensdag

Hallo iedereen,

Ik ben terug thuis. Weer 3 dagen in het ziekenhuis geweest door pijn maar ze vinden niets. Een goed teken toch ! Ik mocht naar huis met zware pijnstillers en we zien wel. Ik ben er zeer moe van maar ik heb geen pijn dus we gaan veel rusten en veel lezen, weer veel “zeteltijd” maar het is nu zo. We hadden gisteren avond ons eerste theatervoorstelling in Brussel en dus na mijn ontslag in het ziekenhuis zijn we direct naar Brussel gereden en we hadden ook een hotel geboekt en een restaurantje, het was gezellig, we hebben er van genoten om samen te zijn. Het was de eerste keer “in het openbaar” met mijn urinezakje, het was wel raar maar je ziet het niet, maar ik heb toch dat zakje rond mijn been en dan denk ik hopelijk lekt het niet uit ! hopelijk blijf mijn stoma hangen en plak hij niet af van mijn huid (dat is al gebeurd in Malte op vakantie aan een terras, maar ik was toen heel kalm gebleven en sedert die dag heb ik altijd vervang platjes en vervang zakjes in mijn handtas in geval van !). Ik ben langer in het toilet dan andere mensen en ik probeer zo veel mogelijk thuis te gaan voor ik ergens moet gaan maar gisteren avond kon ik niet anders, ik denk dan dat de mensen moeten zeggen “amaai zo lang in het toilet blijven” en ik maak mij dan nerveus daarover, ook al weet ik dat de mensen daar niet mee bezig zijn maar toch een raar gevoel van “wat steek ze daar uit!”. Deze week geen chemo, ik ben blij. Ik zal er proberen een “geniet” week van te maken !.

Tot later

Daisy

Dit bericht is geplaatst in week.

2 reacties

 1. Lilianne zegt:

  Hey Daisy ! Ik vind het geweldig dat je zo optimistisch bent en samen met Jo zoveel mogelijk geniet. Moet je écht blijven doen zoveel je kan, het helpt echt wel denk ik.
  Ik kom je binnenkort eens opzoeken maar ben zelf druk bezig en veel bij mijn moeder die toch naar het einde toe gaat.
  Veel liefs

  • Daisy zegt:

   Dag Liliane,
   Jammer het nieuws te horen van je mama. Probeer er zo veel mogelijk erbij te zijn. Ik denk aan je. Ons theaterstuk was met Michel Leeb en het was tof en we hebben al een ander gereserveerd voor 20 december in Parijs met Fabrice Luchini en we gaan nog een wekendje weg omdat ik aan Jo een bongo gegeven heb voor zijn kerst verleden jaar van “sommelier” een degustatie bij een wijnmaker om verschillende wijnen te proeven en “la cave à vin” te bezoeken en we gaan erbij ook een hotel boeken voor 1 nacht met een cinema en een restaurantje en ze beginnen met de werken thuis volgende week dus ook spannend ! Veel groetjes. Daisy

Geef een reactie